Κουφάλια : θανατηφόρα επίθεση σε σκύλο στα Κουφάλια Χαλκηδόνος (VIDEO)

Καρέ – καρέ η θανατηφόρα επίθεση σε σκύλο στα Κουφάλια Χαλκηδόνος  (VIDEO)

Η στιγμή της επίθεσης σε αδέσποτο σκύλο στα Κουφάλια

Βίντεο ντοκουμέντο που δείχνει καρέ καρέ την θανατηφόρα επίθεση άνδρα σε αδέσποτο σκύλο έφερε στο φως της δημοσιότητας ο τηλεοπτικός σταθμός του ΑΝΤ-1. Το περιστατικό σημειώθηκε στα Κουφάλια Θεσσαλονίκης, με τον 25χρονο να επιτίθεται στον αδέσποτο σκύλο.
Μάλιστα, χθες, ο 25χρονος έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Τετάρτη από τον Ανακριτή Θεσσαλονίκης. Υπενθυμίζεται πως ο 25χρονος συνελήφθη κατηγορούμενος για την υπόθεση ζωοκτονίας στην περιοχή Κουφάλια, στη Θεσσαλονίκη. Εις βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για θανάτωση ζώου συντροφιάς και παραμέληση κανόνων ευζωίας ζώου. Μέχρι την απολογία του παραμένει υπό κράτηση.
Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από την αστυνομία, ο κατηγορούμενος φέρεται να επιτέθηκε με μαχαίρι σε σκύλο ιδιοκτησίας εξηνταπεντάχρονου, τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής. Το άτυχο ζώο, στη συνέχεια, έπεσε θύμα επίθεσης κι από τον σκύλο του 25χρονου, με αποτέλεσμα να επέλθει ο θάνατός του.
Με εισαγγελική διάταξη τού αφαιρέθηκε ο σκύλος που κατείχε, ενώ του επιβλήθηκε και διοικητικό πρόστιμο ύψους άνω των 30.000 ευρώ για παραβίαση της νομοθεσίας περί δεσποζόμενων και αδέσποτων ζώων.