ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ : Εντολή για σύλληψη δημοσιογράφου από την Εισαγγελία για τον ΚΟΡΟΝΟΙΟ !

Μετά την εντολή για σύλληψη δημοσιογράφου από την Εισαγγελία Αθηνών   για τον  ΚΟΡΟΝΟΙΟ το “Vima Thess”  ενημερώνει τούς αναγνώστες του ότι λειτουργεί πάντα σύμφωνα και τούς νόμους του κράτους τηρώντας  την δημοσιογραφική δεοντολογία “φιλτράροντας” όλες της ειδήσεις που αναρτούμε… !

Βέβαια η εντολή για τη σύλληψη δημοσιογράφου δεν είναι και κάτι το θετικό γιατί η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ στην χώρα μας είναι συνταγματικά κατοχυρωμένη …

Σας παραθέτουμε τον ποινικό κώδικα για της δημοσιεύσεις για τον ΚΟΡΟΝΟΙΟ και όχι μόνο…

Σύμφωνα με τον Ποινικό Κώδικα άρθρο 191: « 1. Όποιος δημόσια ή μέσω του διαδικτύου διαδίδει ή διασπείρει με οποιονδήποτε τρόπο ψευδείς ειδήσεις με αποτέλεσμα να προκαλέσει φόβο σε αόριστο αριθμό ανθρώπων ή σε ορισμένο κύκλο ή κατηγορία προσώπων, που αναγκάζονται έτσι να προβούν σε μη προγραμματισμένες πράξεις ή σε ματαίωσή τους, με κίνδυνο να προκληθεί ζημία στην οικονομία, στον τουρισμό ή στην αμυντική ικανότητα της χώρας ή να διαταραχθούν οι διεθνείς της σχέσεις, τιμωρείται με φυλάκιση έως τρία έτη ή χρηματική ποινή. 2. Όποιος από αμέλεια γίνεται υπαίτιος της πράξης της προηγούμενης παραγράφου τιμωρείται με χρηματική ποινή ή παροχή κοινωφελούς εργασίας”

Ο Σαλονικιός … !