ΚΑΛΟΧΩΡΙ : Ψαράς εντόπισε ακέφαλο πτώμα …

ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΣΚΑΦΟΣ
Συναγερμός σήμανε το πρωί της Κυριακής, 19 Ιουνίου, στη Αρχές της Θεσσαλονίκης, έπειτα από ενημέρωση για ανεύρεση πτώματος στην περιοχή του Καλοχωρίου.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του Thestival, ένας ψαράς εντόπισε τις πρωινές ώρες σήμερα, πτώμα στη θαλάσσια περιοχή του Καλοχωρίου, προς τη Χαλάστρα.
Το πτώμα, το οποίο βρίσκεται σε προχωρημένη σήψη, δεν έχει κεφάλι και πόδια.

ΝΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ :

Τη σορό  εντόπισε ένας ψαράς – Το πτώμα βρίσκεται σε προχωρημένη σήψη

Ένα πτώμα σε προχωρημένη σήψη, χωρίς κεφάλι και πόδια, εντοπίστηκε το πρωί της Κυριακής στη θαλάσσια περιοχή του Καλοχωρίου στη Θεσσαλονίκη.
Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, το πτώμα εντόπισε ένας ψαράς περίπου στις 11 το πρωί, στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Καλοχωρίου – Χαλάστρας και ειδοποίησε τις Αρχές.
Άμεσα στο σημείο έφτασαν δυνάμεις του Λιμενικού Σώματος προκειμένου να συλλέξουν στοιχεία για το συμβάν.
Η σορός παρελήφθη και μεταφέρθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης και αύριο, Δευτέρα, αναμένεται να γίνει η ιατροδικαστική εξέταση.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, πρόκειται για ένα ανθρώπινο πτώμα που φαίνεται να ανήκει σε άντρα και εντοπίστηκε χωρίς άκρα και κεφάλι, ενώ είναι φαγωμένο από ψάρια. Το τελευταίο στοιχείο δείχνει, πιθανότατα, ότι η σορός ήταν για αρκετό διάστημα μέσα στη θάλασσα.
Την έρευνα έχει αναλάβει το Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκη και οι αρχές εξετάζουν αν πρόκειται για άνθρωπο που είχε δηλωθεί η εξαφάνισή του το προηγούμενο διάστημα και τις συνθήκες που έχασε τη ζωή του.