ΚΑΛΟΧΩΡΙ : Εκλεβε την επιχείρηση στην οποία εργαζόταν …

Υπάλληλος εταιρείας στο Καλοχώρι έκλεβε την επιχείρηση ηλεκτρονικών ειδών στην οποία εργαζόταν. Σύμφωνα με την αστυνομία, στην κατοχή του και στην οικία του εντοπίστηκαν σκληροί δίσκοι, κάρτες μνήμης και άλλα αντικείμενα. Συνολικά, η λεία του υπολογίζεται ότι ξεπερνά τις 10.000 ευρώ.
Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ αναφέρει το εξής:

Στην εξιχνίαση διακεκριμένης περίπτωσης κλοπής ηλεκτρονικών συσκευών από εταιρεία ηλεκτρονικών ειδών στο Καλοχώρι του Δήμου Δέλτα οδήγησε η μεθοδική και επιστάμενη έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Ταυτοποιήθηκε ως δράστης και συνελήφθη 22χρονος υπάλληλος της επιχείρησης και σε βάρος του σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία.

Στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελίας που πραγματοποιήθηκε στην ανωτέρω Υπηρεσία, χθες το απόγευμα οργανώθηκε αστυνομική επιχείρηση, κατά την οποία κατελήφθη ο 22χρονος να κατέχει, στερούμενος νόμιμων παραστατικών, σκληρούς δίσκους και κάρτες μνήμης, τα οποία προέκυψε ότι αφαίρεσε την ίδια ημέρα από χώρο της εταιρείας στην οποία εργάζεται.