Καλημέρα κύριε ΔΗΜΑΡΧΕ ! : Απάντηση – Ενημέρωση για τις οσμές στον Άγιο Αθανάσιο

ΟΛΟΣ Ο ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ “ΕΠΙΜΑΧΟ” ΘΕΜΑ ΣΤΑ social media

 

 

 

 

Πολλές φορές στην ζωή του ανθρώπου έρχεται η ώρα να πρέπει να πάρει μια σοβαρή απόφαση. Η ώρα να πει το μεγάλο ΝΑΙ ή το μεγάλο ΟΧΙ….

ΕΔΩ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ  ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΟΥ : https://www.vimathess-news.gr/vimathess-%ce%b4%ce%ae%ce%bc%ce%bf%cf%82-%cf%87%ce%b1%ce%bb%ce%ba%ce%b7%ce%b4%cf%8c%ce%bd%ce%bf%cf%82-%ce%ba%ce%b1%ce%bb%ce%b7%ce%bc%ce%ad%cf%81%ce%b1-%ce%ba%cf%8d%cf%81%ce%b9%ce%b5-%ce%b4%ce%b7/

ΑΠΑΝΤΗΣΗ  ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΣΜΕΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΑΘΑΝΑΣΙΟ
Ειδικά για τους κατοίκους του Αγίου Αθανασίου, ενημερώνω ότι με το Δήμαρχο αναζητήσαμε, εντοπίσαμε, επισκεφτήκαμε και φωτογραφήσαμε χτες 25-10-2019 την περιοχή όπου πηγάζει το πρόβλημα με τη δυσάρεστη οσμή και τον καπνό. Σε συνεργασία με την Περιφέρεια, προγραμματίσαμε για την Τρίτη 29-10-2019 την επίλυση του ζητήματος.
Οι λύσεις δόθηκαν ήδη σε πραγματικό πεδίο και όχι μέσω κακόβουλων διαδόσεων.

Η εικόνα ίσως περιέχει: υπαίθριες δραστηριότητες και φύση

Η εικόνα ίσως περιέχει: ουρανός, δέντρο, φυτό, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση

 

Νέα απάντηση στο face book  από τις δύο πλευρές  είμαστε υποχρεωμένοι να της δημοσιεύσουμε επειδή είδη δημοσιεύσαμε την αρχική ….

Αγαπητοί συνδημότες
Ο σχολιασμός της δημοσίευσης μου για την αποπνικτική και δηλητηριώδη ατμοσφαίρα που επικρατεί στο χωριό μας τον τελευταίο μήνα απο τον κ Αντιδήμαρχο με αναγκάζει να ανταπαντήσω.
1.Η αναφορα του οτι εγω κατήγγειλα τους ρομα του συνοικισμού γι αυτη την κατάσταση ειναι παντελώς ψευδης. Άλλωστε η απόσταση και η μορφολογία του εδάφους μονο καποιον ηλίθιο θα οδηγούσε σ αυτο το συμπέρασμα.
2. Την 24-10-19 και ώρες 19.30 εως 21.15 ο κ.Αντιδημαρχος ήταν μαζί μου και με αλλους 7-8 προέδρους στο Δημαρχείο Χαλκηδόνος για συζήτηση άλλου θέματος.
3.Το ιδιο απόγευμα και μέχρι αργα το βράδυ ο κ Δήμαρχος ήταν σε κοινωνική εκδήλωση στη Θεσ/νικη.(γαμος)Άρα ήταν αδύνατο να είχαν πάει στους ρομα.
4.Την Ιδια μέρα σε ερώτηση μου τι εκανε με τις καταγγελίες μου για τους καπνούς μου ανεφερε οτι πήγαν στους ρομα και είδαν κατι καζάνια πανω σε φωτιές άλλα φοβήθηκαν να πλησιάσουν.
5.Του ζήτησα επιτακτικά να λυθει το θεμα και του υπενθύμισα την προ ετών σύγκρουση μου με τον τοτε δήμαρχο λέγοντας οτι σε παρόμοια θέματα δεν υπάρχει καθυστέρηση και ανοχή και οτι υπάρχει και εισαγγελεας. Ηταν παρόντες και αλλοι.
5.Το οτι μετά από ένα μήνα καταγγελιών μου με πρόλαβαν για λίγες ώρες τους το χαρίζω για να χαρούν εαν το πρόβλημα τους ήταν αυτό.
6.Το πρόβλημα των σκουπιδιών σ εκείνη την περιοχή πράγματι είναι πολλών ετων. Επίσης ειναι γεγονός οτι ο αντιδήμαρχος επισκέφτηκε και φωτογράφησε τέτοιους σκουπιδοτοπους σ ολη την περιοχή του Δημου. Από εκει και οι φωτογραφίες αλλα οχι της 25-10.Το θεμα του καπνού όμως ειναι πρόσφατο όπως ολοι εδω γνωρίζουμε.
7. Δεν γνωρίζω αν ο κ. Γανιτιδης ειχε ενημερωθεί,πότε και γιατι.Ας απαντήσει ο ιδιος.
8. Επειδή την συγκεκριμένη καταγγελία την έκανα εγω στον ιδιο (και οχι στον δήμαρχο διότι αυτός εχει την αρμοδιότητα και δεν θεώρησα πρέπον να τον παρακαμψω) όφειλε αυτός,αφού με πρόλαβε όπως καυχιέται ,να με ενημερώσει για την λυση του προβλήματος και ετσι να αποφευχθούν τα περαιτέρω.
9.Για το οτι οδηγήθηκα να πιέσω για λυση με την δημοσίευση ευθύνεται αποκλειστικά ο ίδιος με την καθυστέρηση,την απαξιωτική συμπεριφορά,την αδιαφορία και τέλος την αλαζονεία. Μπορούσε μετα τις καταγγελίες μου και εφόσον η έρευνα του δεν είχε σποτελεσμα να ζητήσει την βοήθεια μου όπως του ειχα προτείνει .Ένας μήνας δίκης του έρευνας μίση ώρα δίκης μου με το ίδιο αποτέλεσμα. Στην κριση σας.
10. Οσο για την πολιτική μέσω φειςμπουκ ατύχησες αγαπητέ Λουκα. Να είσαι προσεκτικός όταν μιλάς για σχοινί στο σπίτι του κρεμασμένου. Και το τελευταίο στην κρίση σας.

 

Απάντηση Λουκά (Αντιδήμαρχος)

Λουκάς Ευσταθιάδης Όλοι έχουν το δικαίωμα της άποψης κύριε Κοκκινίδη. Εσείς όμως έχετε και την κόρη σας Δημοτική Σύμβουλο στην Παράταξη του Δημάρχου.(Μήπως δεν ισχύει αυτό;) Πιστεύω ότι αν απευθυνόσαστε στο παιδί σας, εκείνη με το θεσμικό της ρόλο σαν Δημοτικός Σύμβουλος και μάλιστα της Συμπολίτευσης, θα μπορούσε να επικοινωνήσει με μένα ή με το Δήμαρχο. Αυτό το κάνατε? Αναρωτιέμαι αν είναι ενήμερη και συμφωνεί η Αναστασία με τις αντιδράσεις σας. Αναρωτηθείτε κι εσείς τι εικόνα δίνετε έξω στον κόσμο τη στιγμή που το παιδί σας είναι Δημοτική Σύμβουλος με το νυν Δήμαρχο. Του κάνετε καλό ως πατέρας με αυτή τη στάση σας; Κατά τη γνώμη μου όχι (και μιλάω σαν πατέρας τώρα). Μάλλον την αδικείτε. Και είναι κρίμα για την Αναστασία αυτό. Σε κάθε περίπτωση όλοι κρινόμαστε κύριε. Εμείς θα κρινόμαστε για το έργο μας κι εσείς για τις αντιδράσεις σας. Μπορείτε να λέτε ότι θέλετε αλλά θα κρίνεστε κι εσείς για ότι λέτε. Εμείς προχωράμε μπροστά και κάθε μέρα το έργο μας θα φαίνεται όλο και περισσότερο στα χωριά μας. Και αν θέλουν να φύγουν κάποιοι από δίπλα μας, είναι δικαίωμά τους. Θα διαπιστώσετε όμως μελλοντικά ότι δεν θα μας λείψουν.

 

Με σημερινό πρωινό σχόλιο του ο “κυριος”Αντιδήμαρχος καθαριότητας υπερέβη τα εσκαμμένα. Για μας η έννοιες οικογένεια και παιδιά είναι ιερές. Προφανώς ο εν λόγω δεν έχει ούτε ιερό ούτε όσιο.

Την απάντηση θα την λάβει πλέον με θεσμικό τρόπο δημόσια στο Δημοτικό Συμβούλιο. Να είναι βέβαιος οτι στο μέλλον δεν υπάρχει περίπτωση με τον ένα η τον άλλο τρόπο να είναι δίπλα μας. Το ερώτημα είναι αν ο Δήμαρχος και οι λοιποί σύμβουλοι του συμφωνούν η όχι με τις θέσεις και τις πρακτικές του εν λόγω κυρίου.

Είναι ώρα να πάρουν σαφή και ξεκάθαρη θέση δεδομένου οτι στις δημοσιεύσεις του χρησιμοποιεί πληθυντικό σαν να εκφράζει όλη την παράταξη. Τον ιδιο τον προειδοποιώ να μη τολμήσει ποτέ στο μέλλον να αναφερθεί με κανένα τρόπο (ούτε και εγκωμιαστικά) για μέλος της οικογενείας μου.

Έμμεσες προειδοποιησεις και απειλές να τις κρατήσει γι αυτούς στους οποίους περνάνε.

************************************************************

Theodoros Kokkinidis Καλό είναι κ.Σαλονικιδη να περιλάβετε όλες τις αναρτήσεις. Έχουν ενδιαφέρον. Αν πράγματι αυτό που δημοσιεύσατε είναι επίσημη ανακοίνωση του Δήμου να τους ρωτήσετε γιατί οι καταγγελίες μας είναι “κακόβουλες”.
Είναι ψευδείς ή θίγουν κάποιους από πρόθεση. Η αλήθεια είναι ότι εδώ και ένα μήνα ο κ. Αντιδήμαρχος κωφευε στις τηλεφωνικές καταγγελίες μου.Δεν είμαστε εμείς κακόβουλοι αλλά η παρουσία του συγκεκριμενου στη θέση του βλάπτει σοβαρά την υγεία μας.
Σ.Σ. : Ο κ. Σαλονικίδης που αναφέρει ο κ .Κοκκινίδης είναι συνεργάτης μας :  https://www.facebook.com/xristos.salonikidhs.5
ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΦΩΤΟ  ΠΟΥ ΑΝΤΙΓΡΆΦΟΥΜΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΑΝ ΔΗΜΟΣΙΆ ΣΤΑ : social media 
error: Content is protected !!