ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ : Με την παρέλαση κορυφώνεται το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων 

Κορυφώνονται οι εορταστικές εκδηλώσεις για την εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821 στην Θεσσαλονίκη από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και τους κατά τόπους δήμους.
Σύμφωνα με το πρόγραμμα της Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στον δήμο Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθούν σήμερα Δευτέρα 25η Μαρτίου:
  • 11.00: Δοξολογία στον Ιερό Ναό Παναγίας Αχειροποιήτου, χοροστατούντος του Παναγιωτάτου Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κ.κ. Φιλόθεου.
  • 11.30: Κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο του Γ΄ Σώματος Στρατού από: τον εκπρόσωπο του Πρωθυπουργού και της Κυβέρνησης, τον εκπρόσωπο του Προέδρου της Βουλής των Ελλήνων, Βουλευτές (ως εκπροσώπους κομμάτων που εκπροσωπούνται νόμιμα στο Ελληνικό Κοινοβούλιο), τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, το Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γενικούς Προξένους, τον Στρατηγό Διοικητή του Γ΄ Σώματος Στρατού, Πρυτάνεις, την Αντιπεριφερειάρχη Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης, τον Γενικό Επιθεωρητή Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, τον Συντονιστή Επιχειρήσεων Πυροσβεστικού Σώματος, τον Κεντρικό Λιμενάρχη Θεσσαλονίκης, τους Προέδρους  Ενώσεων Αποστράτων, τους Προέδρους  Αντιστασιακών και Εφεδροπολεμιστικών Οργανώσεων και λοιπών εκπροσώπων Ν.Π.Δ.Δ., Ν.Π.Ι.Δ. που επιθυμούν να καταθέσουν στεφάνι
  • 12.15΄: Παρέλαση αντιπροσωπευτικών μαθητικών, πολιτικών και στρατιωτικών τμημάτων στην Λεωφόρο Μ. Αλεξάνδρου με κατάληξη τον Λευκό Πύργο.
error: Content is protected !!