ΘΕΡΜΑΙΚΟΣ THESS : Διανομή προϊόντων από το ΤΕΒΑ

Διανομή προϊόντων από τον Δήμο Θερμαϊκού στους ωφελούμενους του Προγράμματος Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ), οι οποίοι έχουν δηλώσει συμμετοχή και στο πρόγραμμα «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους» (ΤΕΒΑ/FEAD), μέσω της Κοινωνικής Σύμπραξης ΠΕ Θεσσαλονίκης (Ανατολικό Τμήμα).
Η διανομή θα πραγματοποιηθεί στους Νέους Επιβάτες, στο χώρο στέγασης των Δομών Βασικών Αγαθών του Δήμου Θερμαϊκού «Κοινωνικό Παντοπωλείο – Συσσίτιο και Κοινωνικό Φαρμακείο», που βρίσκεται στο 21ο χλμ. Λ.Θεσσαλονίκης – Μηχανιώνας , στάση ΟΑΣΘ «Ελβετία», σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:
Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2021, ώρα από 8:30 π.μ. έως 2:30 μ.μ.
( ωφελούμενοι με επώνυμο από Α έως Κιουρτ..)
Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2021, ώρα από 8:30 π.μ. έως 2:30 μ.μ.
( ωφελούμενοι με επώνυμο από Κιρσ… έως Πάσου )
Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2021, ώρα από 8:30 π.μ. έως 2:30 μ.μ.
( ωφελούμενοι με επώνυμο από Πασχ… έως Ω )
Η διανομή θα περιέχει πακέτο με προϊόντα Βασικής Υλικής Συνδρομής (1 τμχ χλωρίνη 750 ml, 1 τμχ σκόνη πλυντηρίου 2 kg, 1 τμχ υγρό πιάτων 1 lt, 1 τμχ σαμπουάν 1 lt, 1 τμχ καθαριστικό υγρό γενικής χρήσης 1 lt), 3 τεμ.κοτόπουλα και 2 σακιά πατάτες 3kg. Τα προϊόντα οι δικαιούχοι πρέπει να τα παραλάβουν αυθημερόν.
Τα πακέτα θα διανεμηθούν ανάλογα με τα μέλη της οικογένειας. Αναλυτικά :
ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΕ 1 ΜΕΛΟΣ ( ΤΥΠΟΣ 1 )
1 ΠΑΚΕΤΟ ΒΑΣΙΚΗΣ ΥΛΙΚΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ
3 ΤΕΜ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ
2 ΣΑΚΙΑ ΜΕ ΠΑΤΑΤΕΣ 3 KG
ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΕ 2 έως 3 ΜΕΛΗ ( ΤΥΠΟΣ 2 )
2 ΠΑΚΕΤΑ ΒΑΣΙΚΗΣ ΥΛΙΚΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ
3 ΤΕΜ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ
2 ΣΑΚΙΑ ΜΕ ΠΑΤΑΤΕΣ 3 KG
ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΕ 4 έως 5 ΜΕΛΗ ( ΤΥΠΟΣ 3 )
4 ΠΑΚΕΤΑ ΒΑΣΙΚΗΣ ΥΛΙΚΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ
3 ΤΕΜ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ
2 ΣΑΚΙΑ ΜΕ ΠΑΤΑΤΕΣ 3 KG
ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 6 ΜΕΛΗ ( ΤΥΠΟΣ 4 )
5 ΠΑΚΕΤΑ ΒΑΣΙΚΗΣ ΥΛΙΚΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ
3 ΤΕΜ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ
2 ΣΑΚΙΑ ΜΕ ΠΑΤΑΤΕΣ 3 KG
Οι ωφελούμενοι του παραπάνω προγράμματος θα ειδοποιηθούν ατομικά με μήνυμα. Κατά την παραλαβή της αντίστοιχης ποσότητας θα πρέπει να προσκομίσουν το δελτίο ταυτότητας τους ή το διαβατήριό τους, το ΑΜΚΑ τους ή εξουσιοδότηση με το γνήσιο της υπογραφής, εφόσον παρουσιαστεί τρίτο πρόσωπο. Κατά την παραλαβή των ειδών απαιτείται υπογραφή του ωφελούμενου (κατά προτίμηση με στυλό του δικαιούχου) και συστήνετε να γίνεται χρήση μάσκας και γαντιών μίας χρήσης για την ασφάλεια όλων μας . Για τη μετάβαση απαιτείται η αποστολή SMS στο 13033 με την επιλογή 2 ή συμπληρωμένο έντυπο βεβαίωση κίνησης. Επίσης, θα πρέπει να ληφθεί ειδική μέριμνα για τη μεταφορά των προϊόντων (σακούλες ή καρότσι λαϊκής), καθώς η ποσότητα που θα διανεμηθεί είναι μεγάλη.