ΘΕΡΜΑΙΚΟΣ : Η Νέα Μηχανιώνα χθες “μίλησε” δυνατά …!

Η Νέα Μηχανιώνα χθες “μίλησε” δυνατά! Μέσα από τα νεανικά χαμόγελα, τα φωτεινά πρόσωπα & την αγάπη φώναξε με τον πιο αισιόδοξο τρόπο ευχαριστώ στους προγόνους της. Στους προγόνους που πριν 100 χρόνια άφηναν τη Μηχανιώνα και τα ιερά χώματα της για να βρουν νέο τόπο. Κουβαλώντας ως ιερά την αγάπη για τον τόπο που άφηναν και τις μνήμες τους, εγκαταστάθηκαν εδώ. Μεγαλουργήσαν και τα κατάφεραν! Λαμβάνοντας αυτή τη σπουδαία παρακαταθήκη φροντίσαμε από την πρώτη στιγμή να τη σεβαστούμε και να την αξιοποιήσουμε για την καθημερινότητα της πόλης, την καθαριότητα της, αλλά και την επόμενη μέρα με έργα που θα αλλάξουν την όψη της.
Με τον εκσυγχρονισμό και αναβάθμιση του Βιοτεχνικού Πάρκου & τη Νέα Μαρίνα συνεχίζουμε να δημιουργούμε για το μέλλον της Νέας Μηχανιώνας.
Ευχαριστώ από καρδιάς & ολόψυχα όλους τους συνεργάτες μου που βοήθησαν για την μεγάλη συναυλία και τα Μηχανιώτικα 2023. Τον πρόεδρο της Νέας Μηχανιώνας κ. Μακρίδη, την πρόεδρο του ΔΗΠΠΑΚΥΘ κα Ζαχαριάδου και φυσικά τις εθελοντικές μας ομάδες που είναι πάντα παρόν για την πρόληψη – αντιμετώπιση συμβάντων.
Χρόνια πολλά Νέα Μηχανιώνα! Να ανταμώνουμε πάντα με χαρές σαν την χθεσινή με τον μοναδικό Δημήτρη Μπάση και τους υπέροχους μουσικούς μας όπως ο συνθέτης μας Κωνσταντίνος Βελλιάδης