ΘΕΡΜΑΙΚΟΣ : Εξιχνίασαν περιπτώσεις διαρρήξεων και κλοπών

Συνολικά τέσσερις περιπτώσεις διαρρήξεων και κλοπών εξιχνίασαν οι αστυνομικές αρχές στην περιοχή της Θέρμης Θεσσαλονίκης. Σχηματίστηκαν δικογραφίες σε βάρος τεσσάρων αλλοδαπών.
Ξεχωρίζει η υπόθεση με νεαρό άνδρα ο οποίος έσπασε τα κεραμίδια από τη σκεπή ενός σπιτιού και κατάφερε να μπει στο εσωτερικό το, αφαιρώντας στη συνέχεια τηλεόραση και εργαλεία.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο επισταμένων ερευνών που διενεργήθηκαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θέρμης, εξιχνιάστηκαν τέσσερις περιπτώσεις κλοπών.
Συγκεκριμένα, σχηματίσθηκαν δικογραφίες σε βάρος:
– 24χρονου αλλοδαπού, καθώς όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα τον Ιούλιο του 2019 διέρρηξε οικία στην περιοχή της Περαίας απ’ όπου αφαίρεσε χρηματικό ποσό και άλλα αντικείμενα.
– 24χρονου αλλοδαπού, ο οποίος το περασμένο έτος, διέρρηξε παράθυρο οικίας στην Επανομή και στη συνέχεια αφαίρεσε από το εσωτερικό μία τηλεόραση και άλλα αντικείμενα.
– 33χρονου αλλοδαπού, καθώς όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, τον Αύγουστο του 2019 στην περιοχή της Κερασιάς, εισήλθε σε οικία θραύοντας τα κεραμίδια της σκεπής και αφαίρεσε μία τηλεόραση και διάφορα εργαλεία.
– 31χρονου αλλοδαπού, ο οποίος τον Αύγουστο του 2019 στην περιοχή της Περαίας, έθραυσε τζάμι αυτοκινήτου και αφαίρεσε από το εσωτερικό του διάφορα αντικείμενα.
Related Post
Δήμος Χαλκηδόνος : Ένας χρόνος Αναγνωστόπουλος – Βαινάς στο τιμόνι του δήμου Χαλκηδόνος

ΤΟΥ : ΧΡΗΣΤΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗ  (ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ) Πέρασε ένας χρόνος από την ανάληψη της εξουσίας στο δήμο Χαλκηδόνος από το "δίδυμο" Αναγνωστόπουλου Read more

ΛΑΓΚΑΔΑ : Τεστ για τον κορωνοϊό από τον ΕΟΔΥ σε δομές του Δήμου Λαγκαδά

Προληπτικοί έλεγχοι σε εργαζόμενους των κοινωνικών δομών του Δήμου Λαγκαδά πραγματοποιήθηκαν σήμερα από κλιμάκιο της κινητής μονάδας του ΕΟΔΥ. Η Read more

ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ : Ανοίγει το Δημοτικό Κολυμβητήριο Ωραιοκάστρου

Με απόλυτη τήρηση των προβλεπόμενων κανόνων υγιεινής για τον περιορισμό της διασποράς του COVID-19 ανοίγει τις πύλες του την ερχόμενη Read more

Δήμος ΛΑΓΚΑΔΑ : Δράση δεντροφύτευσης του Δήμου Λαγκαδά στο Δημοτικό Σχολείο-Νηπιαγωγείο Όσσας.

Στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος ο Δήμος Λαγκαδά και η Αντιδημαρχία Περιβάλλοντος – Πρασίνου και Πολιτικής Προστασίας σε συνεργασία Read more