ΘΕΡΜΑΙΚΟΣ : Διέρρηξε 12 σπίτια κι έκλεψε ένα αμάξι …

Συνολικά 12 περιπτώσεις διαρρήξεων οικιών και μία κλοπή αυτοκινήτου από περιοχές του δήμου Θερμαϊκού, στη Θεσσαλονίκη, εξιχνιάστηκαν μετά από έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Θερμαϊκού.
Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκε ως δράστης 47χρονος υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές και για φθορά ξένης ιδιοκτησίας.
Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο ανωτέρω, από κοινού με άγνωστους συνεργούς του, κατά το χρονικό διάστημα από τέλη Μαΐου 2022 έως μέσα Ιανουαρίου 2023 προέβησαν σε δώδεκα διαρρήξεις οικιών (τετελεσμένες και σε απόπειρα), από τις περιοχές Μεσημερίου, Επανομής και Περαίας του δήμου Θερμαϊκού, αφαιρώντας συνολικά το χρηματικό ποσό των 8.350 ευρώ, διάφορα κοσμήματα και ηλεκτρονικές συσκευές, καθώς και Ι.Χ.Ε. όχημα, το οποίο όμως εντοπίστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θέρμης και παραδόθηκε στο νόμιμο ιδιοκτήτη του.
Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, ο δράστης κατάφερε να κλέψει το όχημα, αφού πρώτα είχε μπει στο σπίτι του ιδιοκτήτη, καταφέρνοντας να αποσπάσει το κλειδί του αμαξιού.
Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους θα υποβληθεί στις αρμόδιες δικαστικές αρχές.