Θέρμη : Σε λειτουργία από αύριο το νέο υπερσύγχρονο 5ο Δημοτικό Σχολείο στο Τριάδι

Με καλούς οιωνούς και με τη λειτουργία μίας σημαντικής επένδυσης στην εκπαίδευση και τα παιδιά, αυτή του νέου σύγχρονου κτιρίου του 5ου Δημοτικού σχολείου Θέρμης που βρίσκεται στο Τριάδι, συνολικού προϋπολογισμού 2,5 εκατομμυρίων ευρώ, θα χτυπήσει το πρώτο σχολικό κουδούνι στο δήμο Θέρμης αύριο, Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2019.
Σε σχετική ανακοίνωσή του ο δήμος Θέρμης αναφέρει ότι «η αυριανή έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς θα βρει πανέτοιμα τα σχολειά μας να υποδεχτούν τους μαθητές. Συγκεκριμένα, στα σχολικά κτίρια έχουν γίνει τους τελευταίους δύο μήνες αντικείμενο παρεμβάσεων των συνεργείων του τμήματος Συντήρησης και Αυτεπιστασίας του Δήμου, τα οποία προχώρησαν συντονισμένα, σε εργασίες συντήρησης και επισκευής, ιεραρχώντας ανάγκες και προτεραιότητες με βάση τα σχετικά αιτήματα της εκπαιδευτικής κοινότητας».
Ο δήμος Θέρμης επισημαίνει, επίσης, πως «για μία ακόμη χρονιά, στόχος της δημοτικής αρχής ήταν η διασφάλιση ποιοτικών συνθηκών για την ομαλή ανάπτυξη της εκπαιδευτικής διαδικασίας, θέτοντας  προτεραιότητες προκειμένου οι μαθητές και οι μαθήτριες του δήμου μας να μπορούν να απολαμβάνουν, αξιοπρεπείς υποδομές, αναβαθμίζοντας την ποιότητα  της σχολικής τους ζωής».
Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση, «το κουδούνι στο νέο 5ο δημοτικό σχολείο Θέρμης – Τριαδίου, χτυπά στις 9 και μισή το πρωί και θα είναι έτοιμο να υποδεχτεί τους 250 και πλέον μαθητές και μαθήτριες της περιοχής. Πρόκειται για μία σχολική μονάδα πρότυπο που παραδίδεται αύριο στα παιδιά μας παρουσία του δημάρχου Θέρμης κ. Θεόδωρου Παπαδόπουλου, προϋπολογισμού 2,5 εκατομμυρίων ευρώ, με κτιριακές υποδομές που διαθέτουν όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές».
Καταλήγοντας στην ανακοίνωσή του ο δήμος Θέρμης υπογραμμίζει ότι «σταθερή προτεραιότητα του δήμου Θέρμης αποτελεί  η δημιουργία σύγχρονων σχολικών μονάδων που μπορούν να ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τις απαιτήσεις της σχολικής κοινότητας, και να αξιοποιούνται  με επιτυχία από εκπαιδευτικούς και τους μαθητές».
dimotiko_sxoleio_triadi_1.jpg
dimotiko_sxoleio_triadi_2.jpg

 

 

Αφήστε μια απάντηση