ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ – ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ
ΜΕΛΙΝΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ
Οι πατάτες είναι ένα από τα φαγητά τα οποία, σε κάθε εκδοχή τους τις λατρεύουν μικροί και μεγάλοι.
Οι πατάτες γιαχνί αποτελούν το συνοδευτικό που θα ενθουσιάσει κάθε καλεσμένο σας ενώ ακόμη και η συνταγή τους, είναι πανεύκολη και ιδανική αν δεν θέλετε να σπαταλήσετε ώρες μέσα στην κουζίνα.
Μπορείτε να συνοδέψετε με αυτές το κοτόπουλο, το κοκκινιστό ή τα ψητά κρέατα σας ενώ μπορείτε να τις απολαύσετε και σαν κυρίως πιάτο.
Η σημερινή συνταγή αξίζει σίγουρα μια δοκιμή αφού, όχι μόνο θα ενθουσιάσει τους καλεσμένους σας, θα διευκολυνθείτε και εσείς καθώς με λίγα υλικά και σε ελάχιστο χρόνο θα έχετε φτιάξει ακόμη ένα λαχταριστό πιάτο.
Υλικά
-
1 κιλό πατάτες
-
2 κρεμμύδια
-
1μιση κ.σ. πελτέ ντομάτας
-
100 ml κόκκινο κρασί
-
3 κ.γ. πάπρικα γλυκιά, σε σκόνη
-
2 λίτρα νερό
-
2 κ.γ. κανέλα, σε σκόνη
-
3 φύλλα δάφνης
-
2 μπαχάρια
-
Αλάτι
-
Πιπέρι