ΕΡΓΑΣΙΑ – ΑΣΕΠ : Οι προκηρύξεις που τρέχουν τώρα σε δήμους και οργανισμούς

Είσαι ανεργός και ψάχνεις δουλειά; Το Dikaiologitika News, συγκέντρωσε και παρουσιάζει όλες τις θέσεις εργασίας που βρίσκονται σε εξέλιξη στο Δημόσιο αυτήν τη στιγμή. Δεκάδες προκηρύξεις για προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ σε δήμους.

ΑΣΕΠ: 161 ανοιχτές θέσεις εργασίας σε νοσοκομεία – Κάνε αίτηση τώρα

Δύο μεγάλες προκηρύξεις «τρέχουν» για προσλήψεις σε νοσοκομεία της χώρας. Δείτε τις ανοιχτές θέσεις εργασίας, τα απαραίτητα προσόντα και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά και τις προθεσμίες των αιτήσεων.

Νέες προσλήψεις εκπαιδευτικών στις Σχολές Ξεναγών Αθηνάς και Θεσσαλονίκης

Προκήρυξη για την πρόσληψη, με τη διαδικασία της επιλογής, συνολικά είκοσι πέντε (25) ατόμων, ως εκπαιδευτικών, στους οποίους θα ανατεθεί διδακτικό έργο με ωριαία αντιμισθία και οι οποίοι θα απασχοληθούν με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για κάλυψη έκτακτων εκπαιδευτικών αναγκών των Σχολών Ξεναγών Αθήνας και Θεσσαλονίκης του Υπουργείου Τουρισμού για την εκπαιδευτική περίοδο 2019-2020. Το χρονικό διάστημα της ανάθεσης ωριαίας αντιμισθίας δεν μπορεί να υπερβαίνει τους οκτώ (8) μήνες.

Δείτε ΕΔΩ περισσότερα

6 προσλήψεις στο ΔΕΔΔΗΕ με προκήρυξη του ΑΣΕΠ

Ανακοίνωση του ΑΣΕΠ για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά έξι (6) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε., της Διεύθυνσης Περιφέρειας Νησιών – ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΣΑΜΟΥ για τις ανάγκες αυτής (ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΑΜΟΥ/ΕΔΡΑ και στο ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΙΚΑΡΙΑΣ), που εδρεύει στη Σάμο του N. Σάμου.

Δείτε ΕΔΩ περισσότερα

ΚΕΘΕΑ: 2 νέες προκηρύξεις για 14 θέσεις εργασίας

Το Πολυδύναμο Κέντρο ΚΕΘΕΑ Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος (έδρα Πύργος) έχει ως στόχο να παρέχει υπηρεσίες πρωτοβάθμιας υποστήριξης και βραχείας παρέμβασης σε άτομα που κάνουν χρήση εξαρτησιογόνων ουσιών (παράνομων ή νόμιμων) ή εμφανίζουν άλλου τύπου εξαρτητικές συμπεριφορές και των οποίων οι ανάγκες δεν δύνανται να καλυφθούν από υφιστάμενες δομές που λειτουργούν στην ευρύτερη περιοχή (θεραπευτικές κοινότητες – μονάδες υποκατάστασης – κέντρα πρόληψης).

Δείτε ΕΔΩ περισσότερα

«Τρέχουν» οι αιτήσεις για μόνιμες προσλήψεις στο Λιμενικό μέσω ΑΣΕΠ

«Τρέχουν» οι αιτήσεις για 155 μόνιμες προσλήψεις στο Λιμενικό. Το Dikaiologitika News σας παρουσιάζουν τα δικαιολογητικά που χρειάζεστε για να κάνετε σωστά την αίτηση για την προκήρυξη. Πότε κλείνουν οι αιτήσεις με κριτήρια ΑΣΕΠ.

Δείτε ΕΔΩ περισσότερα

6 θέσεις εργασίας στην εφορεία αρχαιοτήτων Ρεθύμνου

Ανακοίνωση για την πρόσληψη επιστημονικού προσωπικού και λοιπόν ειδικοτήτων, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την εκτέλεση των αρχαιολογικών εργασιών στο πλαίσιο του υποέργου «Ανάδειξη Αρχαιολογικού Χώρου Μοναστηρακίου Δήμου Αμαρίου Ρεθύμνου-Α΄ Φάση» του έργου «Ανάδειξη Αρχαιολογικού Χώρου Μοναστηρακίου Δήμου Αμαρίου Ρεθύμνου-Α΄ Φάση» για χρονικό διάστημα από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης και έως έξι (6) μήνες, με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης της σύμβασης έως το τέλος του έργου.

Δείτε ΕΔΩ περισσότερα

Προκήρυξη του ΑΣΕΠ για 33 προσλήψεις σε παιδικούς σταθμούς του Δήμου Πειραιά

Ανακοίνωση για την πρόσληψη μέσω ΑΣΕΠ, µε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου, συνολικά τριάντα τριών (33) ατόµων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του ∆ήµου Πειραιά, που εδρεύει στον Πειραιά Ν. Αττικής.

Δείτε ΕΔΩ περισσότερα

ΑΣΕΠ: 11 θέσεις εργασίας στη ΔΕΥΑ Αλεξανδρούπολης

Ανακοίνωση του ΑΣΕΠ για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά έντεκα (11) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών ανταποδοτικού χαρακτήρα της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Δήμου Αλεξανδρούπολης, που εδρεύει στην Αλεξανδρούπολη του Ν. Έβρου.

Δείτε ΕΔΩ περισσότερα

Προσλαμβάνονται καθηγητές καλλιτεχνικών στον δήμο Λάρισας

Προσλήψεις με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (με ιδίους πόρους), συνολικά τεσσάρων (4) ατόμων για την κάλυψη αναγκών της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Δήμου Κιλελέρ, που εδρεύει στη Νίκαια Λάρισας.

Δείτε ΕΔΩ περισσότερα

Προσλήψεις 15 καθηγητών στα Τρίκαλα

Προσλήψεις καλλιτεχνικού – διδακτικού προσωπικού στο Δημοτικό Ωδείο Τρικάλων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου.

Δείτε ΕΔΩ περισσότερα

Δείτα ΕΔΩ και άλλες θέσεις εργασίας μέσω ΑΣΕΠ