ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ …! Στο δήμο Χαλκηδόνος ξεκινάνε απολυμάνσεις !

Μετά την γενική και καθολική  κατακραυγή από την εκπαιδευτική και  μαθητική κοινότητα  αλλά και  απλών συμπολιτών μας αποφάσισε και ο δήμος Χαλκηδόνος να κάνει απολυμάνσεις σε όλα τα δημοτικά κτίρια
Το αξιοσημείωτο της ανακοίνωσης η φαρδιά πλατιά ονοματολογία που έβαλαν τα ονόματα τούς   ότι : ” Οι διαδικασίες απολύμανσης και το χρονοδιάγραμμα τους τελούν υπό την καθοδήγηση της Αντιδημάρχου Παιδείας κας Κωστοπούλου Μαρίας σε συνεργασία με τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού κ. Ανεστίδη Ανέστη και τον Πρόεδρο του Νομικού προσώπου Κορδονούρη Μένιο” …  είναι αυτοί που ενδιαφέρονται !!!
Είναι λίαν  …  πλάκα έχει…  η εδώ γελάμε … ;
Δοξάστε τους… !

Η Κασσάνδρα …!

Ανακοίνωση

Ο Δήμος Χαλκηδόνος σας ενημερώνει ότι στο πλαίσιο της προληπτικής μέριμνας, ξεκινούν απολυμάνσεις από εξειδικευμένο συνεργείο με πιστοποιημένες διαδικασίες σε όλους τους χώρους των Σχολικών Μονάδων και των Δημοτικών κτιρίων.
Συγκεκριμένα,απολύμανση θα πραγματοποιηθεί στα σχολεία όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων, στους Παιδικούς Σταθμούς, στο ΚΑΠΗ, στα ΚΕΠ,στο Δημοτικά και Κοινοτικά καταστήματα,στο Χατζάκειο Πνευματικό Κέντρο,στις Αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου και στα αγροτικά ιατρεία.
Οι διαδικασίες απολύμανσης και το χρονοδιάγραμμα τους τελούν υπό την καθοδήγηση της Αντιδημάρχου Παιδείας κας Κωστοπούλου Μαρίας σε συνεργασία με τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού κ. Ανεστίδη Ανέστη και τον Πρόεδρο του Νομικού προσώπου Κορδονούρη Μένιο

Δελτίο τύπου