ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΒΟΜΒΑ ! “Πόλεμος” μεταξύ δήμου Χαλκηδόνος και Ένωσης Γονέων Χαλκηδόνος … !

ΡΕΠΟΡΤΑΖ :

ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ 

ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ ΚΑΙ ΕΝΩΣΗΣ ΓΟΝΕΩΝ ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ

ΣΤΗ ΦΩΤΟ Η Κ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΔΕΧΘΗΚΑΝ ΤΑ “ΠΥΡΑ” ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΟΝΕΩΝ 
Με μια επιστολή “βόμβα” προς τους δημοτικούς συμβούλους και το δήμαρχο η Ένωση Γονέων Δήμου Χαλκηδόνος καταγγέλλει την Αντιδήμαρχο Παιδείας κ Μαρία Κωστοπούλου για σοβαρότατα ζητήματα.
Συγκεκριμένα στην επιστολή καταγγέλλεται ΕΠΩΝΥΜΑ η αντιδήμαρχος κ Κωστοπούλου για αδιαφορία για τα προβλήματα της παιδείας στο δήμο μας, για ανάρμοστη και προσβλητική συμπεριφορά, για απαξιωτική στάση και για έλλειψη συνεργασίας.
Η Ένωση Γονέων φτάνει την κόντρα με την αντιδήμαρχο στα “άκρα” και ζητάει από τον δήμαρχο να τοποθετήσει ένα άξιο άτομο στην θέση αυτή κατηγορώντας την αντιδήμαρχο για συμπεριφορές που παραπέμπουν σε εποχές που έχουν παρέλθει.
Τέλος κατηγορεί την αντιδήμαρχο για προσωπική εμπάθεια και υβριστικούς χαρακτηρισμούς εναντίον της Ένωσης Γονέων. Την ανακοίνωση υπογράφουν η πλειοψηφία των Συλλόγων Γονέων Χαλκηδόνος.
Μετά από αυτή την επιστολή, εάν ο δήμαρχος δεν αποπέμψει άμεσα την εν λόγω αντιδήμαρχο, τότε σημαίνει ότι την καλύπτει απόλυτα και ότι η ενέργειές της και η συμπεριφορά της τον αντιπροσωπεύουν κι εκείνον και έχουν και την δική του έγκριση.

Ολόκληρη η επιστολή:

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.