Επιστολές στο “VIMA THESS” : Απάντηση σε ψεύτικο σχόλιο με ανώνυμο συντάκτη… !

Από τον Αντιδήμαρχο κ. Λουκά Ευσταθιάδη πήραμε και δημοσιεύουμε την ποιο κάτω επιστολή ” Απάντηση σε ψεύτικο σχόλιο με τον ανώνυμο συντάκτη ΖΑΝ !”

*******************************

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΣΧΟΛΙΟ ΣΕ ΤΟΠΙΚΟ ΜΕΣΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Απάντηση σε ψεύτικο σχόλιο με ανώνυμο συντάκτη !

Α) Στη στήλη «ιχνηλάτης» (του γνωστού Ζαν ο οποίος έχει συνηθίσει να κρύβεται στην ανωνυμία ιχνηλατώντας στις ακαθαρσίες) γράφτηκε σήμερα Παρασκευή ότι «ο Αντιδήμαρχος κ. Ευσταθιάδης έκανε αγωγή στον εργοδότη του για κάποια λεφτά που δεν πήρε λόγω αμέλειας της υπηρεσίας ενώ οι άλλοι Αντιδήμαρχοι ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΟΥΣ το αποδέχτηκαν και δεν πήγαν το θέμα στα δικαστήρια». Απαντώ για να ξέρει ο κόσμος ποια είναι η ποιότητα των γραπτών του ιχνηλάτη-Ζαν :
1ον Οι 5 Αντιδήμαρχοι δεν πληρωθήκαμε από το Δήμο Χαλκηδόνος τους 2,5 αρχικούς μισθούς μας, λόγω αμέλειας υπηρεσιακού παράγοντα να αναρτήσει το διορισμό μας σε εφημερίδα όπως προβλέπει ο νόμος.
2ον Εγώ προσωπικά είχα διακόψει τη μισθοδοσία μου ως δάσκαλος από το Ελληνικό Δημόσιο από τις 5 Σεπτέμβρη όπως με υποχρέωνε ο νόμος. Ο μοναδικός μου μισθός και έσοδο ήταν αποκλειστικά από το Δήμο. Ό μόνος τρόπος να πληρωθώ αυτούς τους 2,5 μισθούς – και μάλιστα σε 3 χρόνια από τώρα – ήταν η δικαστική προσφυγή. Η οποία μου στοιχίζει και 650 € δικηγορικά. Όμως δεν διεκδικώ κάτι εξτρά. Τους μισθούς μου που δεν πληρώθηκαν διεκδικώ. Άραγε ο κ. Ζαν-ιχνηλάτης εργάζεται τζάμπα;
3ον Είναι ψέμα αυτό που αναφέρει ότι οι άλλοι αντιδήμαρχοι το αποδέχτηκαν. Και οι άλλοι ακολούθησαν τη δικαστική οδό διεκδικώντας τους μισθούς τους. Απλά επέλεξαν άλλο δικηγόρο.
ΥΓ Όσον αφορά το άλλο γραπτό σχόλιο του ιχνηλάτη-Ζαν ότι έδειξα ως ηθικό υπεύθυνο για την κοπή των δέντρων τον παπά του χωριού, κάντε τον κόπο να δείτε στο βίντεο της συνεδρίασης τι πραγματικά είπα.
ΣΥΜΒΟΥΛΗ : Μην ψάχνετε αλήθεια και σοβαρότητα στα γραπτά του ιχνηλάτη-Ζαν.

Λουκάς Ευσταθιάδης

Αντιδήμαρχος Χαλκηδόνος