ΕΠΙΚΑΙΡΑ : Χειροπέδες σε άνδρα που έκλεβε οχήματα σε Θεσσαλονίκη και Ημαθία

Μετά από έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Αλεξάνδρειας, εξιχνιάστηκαν κλοπές οχημάτων, που έγιναν το τελευταίο διάστημα σε Ημαθία και Θεσσαλονίκη. Ειδικότερα, τα ξημερώματα της Πέμπτης, οι 2 άνδρες επιβαίνοντας σε όχημα, προσέγγισαν μονοκατοικία σε περιοχή της Ημαθίας και από τον αύλειο χώρο αφαίρεσαν ένα όχημα.
Από την έρευνα των αστυνομικών, σε συνεργασία και με αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία των δύο ανδρών.
Το μεσημέρι της Παρασκευής, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας του Τμήματος Ασφάλειας Δέλτα, εντοπίστηκε ο ένας από τους προαναφερόμενους άνδρες σε περιοχή της Θεσσαλονίκης και συνελήφθη.
Από την περαιτέρω έρευνα των αστυνομικών προέκυψε ότι οι 2 άνδρες, ενεργώντας από κοινού, διέπραξαν το τελευταίο διάστημα ακόμα 2 κλοπές οχημάτων από Ημαθία και Θεσσαλονίκη, καθώς και μία απόπειρα κλοπής οχήματος από περιοχή της Ημαθίας.
Τα κλεμμένα οχήματα εντοπίστηκαν και αποδόθηκαν στους νόμιμους κατόχους τους.
Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας και τον παρέπεμψε στον Ανακριτή.