Δ.ΘΕΡΜΗΣ : Νέα πρόστιμα για πυρκαγιές στη Θεσσαλονίκη – Χειροπέδες σε άνδρα

Επί ποδός συνεχίζει να βρίσκεται η Πυροσβεστική Υπηρεσία,  καθώς την ώρα που μαίνονται οι πυρκαγιές στη χώρα μας, κάποιοι ασυνείδητοι βάζουν άσκοπα φωτιές,  θέτοντας σε κίνδυνο το περιβάλλον. Δυστυχώς, δεν είναι λίγοι οι ασυνείδητοι πολίτες που βάζουν άσκοπες φωτιές, παράνομα, ιδίως τους καλοκαιρινούς μήνες, με αποτέλεσμα τον κίνδυνο για ανυπολόγιστες συνέπειες.
Νέα σύλληψη και πρόστιμα στη Θεσσαλονίκη
Στη Θεσσαλονίκη, συνελήφθη την  Τρίτη,  στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας άνδρας  για πυρκαγιά που προκλήθηκε κατά την εκτέλεση γεωργικών εργασιών σε αγροτική έκταση στην Νέα Ραιδεστού, του Δήμου Θέρμης, Παράλληλα του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 1.856,25 ευρώ.
Επίσης,  επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 937 ευρώ ,  από ανακριτικούς υπαλλήλους του 2 ου Π.Σ. Θεσσαλονίκης, σε άνδρα,  ο οποίος προέβη σε εκτέλεση γεωργικών εργασιών εντός δασικής έκτασης, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στη θέση «Σελάδι», του Δήμου Βόλβης,.
Να σημειωθεί ότι, τα περισσότερα πρόστιμα που έχουν επιβληθεί από την Πυροσβεστική Υπηρεσία αφορούν κυρίως την καύση υπολειμμάτων καλλιεργειών και απορριμμάτων μέσα σε οικόπεδα σε περιοχές της πόλεις που βρίσκονται εκτός του κέντρου.