ΕΛΛΑΔΑ – Κως: Νεκρή βρέθηκε η 27χρονη Αναστάσια από την Πολωνία

Με τον πιο τραγικό τρόπο έπεσε η αυλαία στις έρευνες για την αναζήτηση της 27χρονη Αναστάζια καθώς το απόγευμα της Κυριακής εντοπίστηκε νεκρή στην περιοχή Αλυκές.
Σύμφωνα με πληροφορίες, εθελόντρια που έπαιρνε μέρος στις έρευνες εντόπισε το πτώμα κάτω από ένα δέντρο, μέσα σε μία μαύρη σακούλα, η οποία ήταν σκεπασμένη με κλαδιά, σε περιοχή περίπου ένα χιλιόμετρο από το σπίτι του 32χρονου Μπαγκλαντεσιανού που κρατείται από την αστυνομία. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως η κοπέλα ήταν γυμνή.
Αναμένεται η ταυτοποίηση από τον σύντροφο της κοπέλας από την Πολωνία.
Η 27χρονη κοπέλα έφτασε στην Κω από την Πολωνία πριν από έναν μήνα και δούλευε στο εστιατόριο πολυτελούς ξενοδοχείου, μέχρι το βράδυ της Δευτέρας, οπότε και χάθηκαν τα ίχνη της στην περιοχή Μαρμάρι.
Η κοπέλα εθεάθη σε μίνι μάρκετ στην περιοχή Μαρμάρι.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ενώ βρισκόταν σε κατάσταση μέθης, συναντήθηκε σε ένα μίνι μάρκετ της περιοχής με μια παρέα ανδρών από το Πακιστάν και το Μπαγκλαντές.
Τότε ήταν που επικοινώνησε για τελευταία φορά με τον ομοεθνή σύντροφο της και του είπε ότι θα την επιστρέψει κάποιος με μηχανή. Δεν επέστρεψε ποτέ.
Την εξαφάνιση της 27χρονης δήλωσε στην Αστυνομία ο 28χρονος σύντροφός της την Τρίτη, καταγγέλλοντας ότι τα ίχνη της συντρόφου του έχουν χαθεί από τις 12 Ιουνίου.