Ελεύθερο ΒΗΜΑ : Διάσταση απόψεων και “Κόντρες” στο Τοπικό Συμβούλιο Γέφυρας !

Άλλη μία άποψη από τοπικό σύμβουλο που δείχνει την διάσταση απόψεων στο τοπικό συμβούλιο Γέφυρας …!

Ολόκληρη  η άποψη όπως δημοσιεύτηκε στο FACE BOOK :

“Εχτές η τοπική σύμβουλος κα Σταυρίδου Χρυσούλα είδε μια ανάρτηση στην ιστοσελίδα της Δημοτικής Κοινότητας Γέφυρας για το θέμα της κοπής των δέντρων των νεκροταφείων. Όπως δήλωσε σε προσωπική ανάρτηση της δεν αναφέρεται σαν τοπικός σύμβουλος το όνομα της Σταυρίδου Χρυσούλα καθώς και του τοπικού συμβούλου Σαββέλη Μάριου.
Επίσης θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από την μέρα που έγινε το συμβάν ο Πρόεδρος Στέργιος Αποστόλου δεν έχει καλέσει τους τοπικούς σύμβουλους της παράταξης μας για να τους ενημερώσει για το όλο θέμα. Περιμένουμε τόσες μέρες χωρίς να καλέσει Τοπικό Συμβούλιο και χωρίς καμιά ενημέρωση.
Την Δευτέρα 17/02/2020 ο κ. Σαββέλης Μάριος επικοινώνησε με όλα τα μέλη της Ιστορικής Γέφυρας και συναίνεσαν να γίνει αίτημα στον Πρόεδρο προς ενημέρωσή μας για την κοπή των δέντρων στα νεκροταφεία. Το αίτημα μας κατατέθηκε στις 19/02/2020 ιδιοχείρως στον Πρόεδρο με αρ. Πρωτ. 46/19-02-2020. Η ενέργεια της κοπής των δέντρων φυσικά μας βρίσκει αντίθετους.
Μας βρίσκει όμως και αντίθετους με τον τρόπο του Πρόεδρου Στέργιου Αποστόλου και των υπολοίπων τοπικών συμβούλων Μπάμπη Λιόλιου , Ντίνας Ασημακοπούλου, Δημήτρη Βορδογιάννη και Μιχάλη Θεοδώρου. Αυτό που αναρωτιόμαστε είναι, ότι είναι τόσο δύσκολο να καλέσεις Έκτακτο Τοπικό Συμβούλιο επισήμως να το ενημερώσεις ; Και είναι εύκολο την Τρίτη το βράδυ στις 18/02/2020 να καλείς ατύπως τους τοπικούς συμβούλους που σε βολεύουν;
Και μετά να βγάζεις επιστολή επίσημη στην σελίδα της Κοινότητας; Χωρίς να καλείς και να ενημερώνεις όλο το τοπικό ; Μήπως επειδή ο Πρόεδρος ήταν παρών στην κοπή των δέντρων κι επειδή το γνώριζε συγκεκριμένα η τοπική σύμβουλος κα Σταυρίδου Χρυσούλα εσκεμμένα εκ των υστέρων δεν καλέστηκε;
Αφήνουμε τα συμπεράσματα σε σας! “

ΑΠΟ :Το FACE BOOK

Αποτέλεσμα εικόνας για Ελεύθερο ΒΗΜΑ