“Ελεύθερο” ΒΗΜΑ – Λ. Ευσταθιάδης : “Απάντηση στην τοποθέτηση του κ. Σαραφίδη για το ΚΕΚ Νεφέλη”

Απο τον δημοτικό σύμβουλο και υποψήφιο δήμαρχο Χαλκηδόνος κ Λουκά Ευσταθιάδη πήραμε την ποιο κάτω :
Απάντηση στην τοποθέτηση του κ. Σαραφίδη για το ΚΕΚ Νεφέλη
Κύριε Σαραφίδη
Καταρχήν μας εξέπληξες ευχάριστα  δηλώνοντας ότι θα είσαι ξανά υποψήφιος δήμαρχος. Απ΄ ότι φαίνεται, μάλλον ξέχασες να διαβάσεις κάποιο προεκλογικό λόγο του κ. Αραμπατζή από το 2014, και «τρώγεσαι» να το ξανακάνεις. Σε κάθε περίπτωση, σε περιμένουμε για να σε απολαύσουμε.
Όσον αφορά την «περηφάνια» σου για αυτό το ΚΕΚ, θα μας απαντήσεις τελικά: ήταν «αμαρτωλό» ή όχι το ΚΕΚ των 27 χρόνων σου, όπως το ονόμαζε ο κ. Τσουκνιδάς; Κι αν δεν ήταν, εσύ μπήκες στον κόπο να τον ρωτήσεις «γιατί Γιάννη το λες έτσι;»
Εγώ να συμφωνήσω μαζί σου ότι δεν ήταν «αμαρτωλό». Γιατί λοιπόν , πριν λίγες μέρες, αρνήθηκες εσύ κι ο συνεργάτης σου κ. Αναγνωστόπουλος, την πρότασή μας να γίνει Έκτακτος Οικονομικός Έλεγχος στο ΚΕΚ από ανεξάρτητους λογιστές;
Γιατί ; «Καθαρός ουρανός, αστραπές δεν φοβάται».
Φέρε λοιπόν εσύ αύριο μια πρόταση να κάνουμε αυτό τον έλεγχο. Άντε ντε. Φέρε μια τέτοια πρόταση για το ΚΕΚ που δηλώνεις «περήφανος».
Όσο για την αυριανή Ειδική Συνεδρίαση για το ΚΕΚ, αναρωτιέμαι : θα σε δούμε παρόντα εκεί ή θα λάμψεις και πάλι δια της απουσίας σου; Μην ξεχνάς ότι είσαι ο πιο κατάλληλος για να δώσεις απαντήσεις και σε εμάς και στο συνεργάτη σου κ. Αναγνωστόπουλο, ο οποίος δηλώνει ότι «συνεχίζει να ρωτάει». Γιατί εσύ επί 27 χρόνια, «ρίζες» έβγαλες εκεί.
Δεν πιστεύω να κάνεις ότι κάνει ο πρώην σύμβουλός σου και νυν ανεξάρτητος αντιδήμαρχος που όρισε συνάντηση με φορείς την ίδια ώρα με το δημοτικό συμβούλιο; Σε περιμένουμε λοιπόν να είσαι παρόντας αύριο και όχι να «λιποτακτήσεις».
Για το τέλος μια απορία. Πως είναι δυνατόν να γνωρίζεις εσύ και να βγαίνεις να ανακοινώνεις δημόσια αποφάσεις Κυβερνητικών Οργάνων και Οργάνων της Δικαιοσύνης χωρίς αυτές να έχουν ανακοινωθεί από τα αρμόδια Όργανα;
Τελικά, υπάρχουν κάποιοι υπόγειοι διάδρομοι τους οποίους εσύ τους ξέρεις κι εμείς τους αγνοούμε;
Λύσε μας κι αυτή την «απορία».

Ευσταθιάδης Λουκάς / Υποψήφιος Δήμαρχος Χαλκηδόνος