ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΒΗΜΑ : Επιστολή με αφορμή την πρόσληψη μουσικών στο δήμο Χαλκηδόνος

ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ : ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ

Από την φίλη αναγνώστρια μας Λ.Α.πήραμε το παρακάτω σχόλιο με αφορμή την πρόσληψη μουσικών στο δήμο Χαλκηδόνος

Την παραθέτουμε αυτούσια και ελπίζουμε να προβληματίσει  τούς υπεύθυνους…

“… Διάβασα την απόφαση της οικονομικής επιτροπής του Δήμου Κουφαλίων σχετικά με την πρόσληψη μουσικών ύστερα από την πρόταση του αρμοδίου υπαλλήλου .
Μεταξύ άλλων διαπίστωσα το εξοργιστικό να προτείνεται ο δάσκαλος (αντί μαέστρου), χορωδίας ενδεικτική δίωρη εβδομαδιαία εργασίας που σημαίνει 40 ευρώ το μήνα (!!!!) μια και η ώρα είναι 5 ευρώ. Το ερώτημα που τίθεται είναι αν πράγματι ενδιαφέρεται ο Δήμαρχος να λειτουργήσει το Ωδείο διότι είναι αδύνατον να βρεθεί μουσικός ακόμη και χωρίς πτυχίο να κάνει τις χορωδίες ανηλίκων και ενηλίκων που έχει το ωδείο με 40 ευρώ το μήνα και μάλιστα να έρχεται και από αλλού,Ντροπή,ντροπή τους.
Είμαι σίγουρη πως και η αντιπολίτευση δεν το πρόσεξε.Ακόμη έβαλε 30 ώρες εβδομαδιαίως για κιθάρες όταν οι μαθητές αποδεδειγμένα είναι μόνο 8(!!!!) Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τι γίνεται εκεί πέρα Συνεχίζουν να διατηρούν τον υπάλληλο υπεύθυνο του ωδείου αυτόν που η αποκεντρωμένη ζήτησε την πειθαρχική του δίωξη…
Είναι σοβαρότατο θέμα και η αντιπολίτευση ίσως λόγω μη ειδικών γνώσεων το αγνοεί και αφήνουν τον κύριο που έχει ιδιωτικό ωδείο να κάνει παιχνίδι (λένε ότι τώρα το μεταβίβασε σε κάποιο γνωστό του)
΄Ελεος(!!!!)
Αν σε ενδιαφέρει μπορώ να σου δώσω και διευκρινήσεις…”

 

Τα συμπεράσματα δικά σας …