ΕΚΤΑΚΤΟ : Σύγκρουση ΙΧ με λεωφορείο στην ΠΑΘΕ στο ύψος του χωριού Άσπρο

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε λίγο πριν τις 7 το πρωί στην ΠΑΘΕ στο ύψος του Άσπρου, στο Κιλκίς, όταν λεωφορείο κάτω από άγνωστες συνθήκες συγκρούστηκε με ΙΧ αυτοκίνητο.
Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες και τα 4 άτομα που επέβαιναν στο ΙΧ τραυματίστηκαν σοβαρά και μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ σε νοσοκομεία. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, απεγκλώβισε δύο άτομα από το ΙΧ χωρίς τις αισθήσεις τους.
Από το λεωφορείο, το οποίο είχε σερβικές πινακίδες, τραυματίστηκαν επίσης άλλα οκτώ άτομα.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του eidisis.gr, το αυτοκίνητο κινούνταν προς το συνοριακό σταθμό των Ευζώνων, ενώ στο λεωφορείο με σερβικές πινακίδες επέβαιναν περίπου 80 άτομα.
Λίγο μετά τη σύγκρουση του λεωφορείου με το ΙΧ άλλο ένα αυτοκίνητο έπεσε πάνω στο εμπλεκόμενο ΙΧ. Ευτυχώς κανένας από το συγκεκριμένο όχημα, στο οποίο ήταν μια γυναίκα με ένα παιδάκι δεν έπαθαν κάτι.
Στο σημείο έφθασαν άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας του ν. Κιλκίς με επτά οχήματα, οι οποίοι και απεγκλώβισαν τους επιβάτες του αυτοκινήτου. Την μεταφορά των επιβατών του λεωφορείου προσφέρθηκε να κάνει λεωφορείο του ΚΤΕΛ Κιλκίς.