ΕΚΛΟΓΕΣ 2023 – Τσαμασλής: Το «Τουριστικό Χωριό Θερμαϊκού» θα ξαναδώσει στην Αγία Τριάδα τη χαμένη αίγλη της

Ανοιχτή συγκέντρωση πραγματοποίησε χθες το απόγευμα ο νυν και εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος ΘερμαϊκούΓιώργος Τσαμασλής, αναλύοντας το έργο «Τουριστικό Χωριό Θερμαϊκού» που δημιουργείται στην Αγία Τριάδα.
Όπως τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση «167 στρέμματα δίπλα στο κύμα περιμένουν να υποδεχθούν ξανά νέους και μεγαλύτερους νέους, σε μια σύγχρονων προδιαγραφών τουριστική εγκατάσταση που θα κάνει ξανά την Αγία Τριάδα το ζωτικότερο κύτταρο τουρισμού και επισκεψιμότητας».
Επιπλέον, στην ανακοίνωση του κ. Τσαμασλή σημειώνεται ότι «η Αγία Τριάδα, σημείο αναφοράς του τουρισμού και της διασκέδασης τη δεκαετία 60′ και 70′, θα ανοίξει και πάλι τις πύλες της στο κοινό με ολική αναμόρφωση του πρώην κάμπινγκ και του Άκτιο, για να γίνει ξανά ο κεντρικός πόλος έλξης, όχι μόνο της Θεσσαλονίκης, αλλά και όλης της Μακεδονίας».
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, μεγάλη ξενοδοχειακή μονάδα βιοκλιματικής ενέργειας, σχολείο, πάρκα, ποδηλατοδρόμοι, γήπεδα βόλεϊ, ποδοσφαίρου, μπάσκετ και χώροι εστίασης και ψυχαγωγίας συνθέτουν ένα υψηλών προδιαγραφών θέρετρο, που θα εξελίσσει όλη τη περιοχή και θα δημιουργήσει παράλληλα νέες θέσεις εργασίας.
«Το Τουριστικό Χωριό, σε συνδυασμό με την ανάπλαση και την επέκταση δυτικά του παραλιακού πεζοδρόμου αλλά και τις ασφαλτοστρώσεις πολλών δρόμων, θα ξαναδώσουν στην Αγία Τριάδα τη χαμένη αίγλη της», ολοκλήρωσε την αναφορά του με τα βασικά έργα στην περιοχή ο Δήμαρχος Γιώργος Τσαμασλής. Τέλος, πρόσθεσε ότι το έργο βρίσκεται σε διαδικασία ολοκλήρωσης του διαγωνισμού, με ελληνικές και ξένες εταιρείες να συμμετέχουν σε αυτόν.