δ. ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ : “Τα Κακώς Κείμενα” ( απο τα social media )

Απο Σ.Κ. : “Ποτέ το κέντρο και η αγορά του Ωραιοκάστρου δεν ήταν σε τέτοιο χάλι. Ο κύριος Τσακίρης παινεύεται για τα πολλά εκατομμύρια που έφερε στο δήμο, όπως αποδεικνύεται όμως άνευ ουσιώδους αποτελέσματος.
Ακούω τον κύριο Τσακίρη που βγαίνει σε διάφορα μέσα και παινεύεται για τα πολλά εκατομμύρια που έχει φέρει στο δήμο, και δεν ψεύδεται, βεβαίως και έχει φέρει πολλά εκατομμύρια, όπως άλλωστε έκανε και ο προηγούμενος δήμαρχος στα τελευταία χρόνια. Το μέγα πρόβλημα είναι το πως και που δαπανώνται αυτά τα χρήματα, αν λύνουν όντως προβλήματα και αν υπάρχει κάποιος στρατηγικός σχεδιασμός που να έχει καθορισμένες προτεραιότητες.
Δεν θα μιλήσω για την απίστευτη σπατάλη και ότι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς. Θα πω μόνο ότι έχουν γίνει αναπλάσεις πλατειών, πετυχημένες ή μη, αναγκαίες ή μη, στα περισσότερα χωριά του δήμου και στο Παλαιόκαστρο αλλά δεν έχει γίνει καμιά απολύτως παρέμβαση αναβάθμισης του κέντρου και της αγοράς του Ωραιοκάστρου. Το πολυαναμενόμενο Open Mall έχει καταντήσει, κατά κάποιο τρόπο, σαν το Μετρό της Θεσσαλονίκης, βέβαια εκείνο τουλάχιστον έχει αρχίσει αλλά δεν ξέρουμε πότε θα τελειώσει ενώ το Open Mall δεν έχει καν αρχίσει. Το αποτέλεσμα είναι τα τελευταία χρόνια να μη γίνεται καμιά παρέμβαση συντήρησης στην αγορά παρά μόνο από τους καταστηματάρχες και η εικόνα είναι αυτή της πλήρους απαξίωσης (βλέπε τις παρακάτω φωτογραφίες). “