Δ. ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ : Ολοκληρώθηκε το «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2023» (ΦΩΤΟ)

Σε  θεσμό που αγάπησε ο κόσμος εξελίχθηκε το «Πολιτιστικό Καλοκαίρι» του Δήμου Ωραιοκάστρου.

Φέτος πραγματοποιήθηκαν 31 πολιτιστικές εκδηλώσεις στις Δημοτικές Ενότητες Ωραιοκάστρου, Καλλιθέας και Μυγδονίας. Οι εκδηλώσεις έγιναν μέσω συνεργασίας του Δήμου Ωραιοκάστρου και των πολιτιστικών φορέων του τόπου, με στόχο να υποστηριχθούν και να παρουσιαστεί ευρύτερα στο κοινό το πλούσιο πολιτιστικό έργο που παράγουν. Οι πολίτες «αγκάλιασαν» τον θεσμό και συμμετείχαν μαζικά στις εκδηλώσεις.

«Ως διοίκηση υποστηρίζουμε τους πολιτιστικούς φορείς του Δήμου μας για να αναδείξουμε το πολιτιστικό προϊόν του τόπου μας. Στο πλαίσιο αυτό, ο Δήμος Ωραιοκάστρου το φετινό καλοκαίρι συνδιοργάνωσε μαζί με όλους τους πολιτιστικούς συλλόγους εκδηλώσεις υψηλού επιπέδου. Ευχαριστούμε τους συλλόγους για τη συνεργασία, όσους εργάστηκαν για να πραγματοποιηθούν οι εκδηλώσεις και τους πολίτες που αγκάλιασαν το ”Πολιτιστικό Καλοκαίρι” και συμμετείχαν στις εκδηλώσεις. Ευελπιστούμε και το επόμενο καλοκαίρι να διοργανώσουμε ποιοτικές και υψηλού επιπέδου εκδηλώσεις», τονίζει ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης.

Αυλαία με την συναυλία «Αχ Ελλάδα σ’ αγαπώ»

Η αυλαία των εκδηλώσεων «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2023» έπεσε το βράδυ της Τετάρτης με συναυλία της «Ομάδας Μουσικής Έκφρασης» με τίτλο «Αχ Ελλάδα σ’ αγαπώ».
Η συναυλία με αναφορά στο έντεχνο και στο έντεχνο λαϊκό τραγούδι δόθηκε στην ανακαινισμένη Αίθουσα Πολιτισμού του Κτιρίου «Παύλος Μελάς» στο Παλαιόκαστρο.
Στη συναυλία συμμετείχαν οι καλλιτέχνες: Αθηνά Καμάρια, εισήγηση-προλόγηση-επεξεργασία βίντεο-παρουσίαση, Ανδριάνα Κορακα, τραγούδι, Νίκος Βαρελάς, κρουστά, Στάθης Βασιλειάδης, μπουζούκι-τραγούδι, Θάνος Παπαδόπουλος, κόντρα μπάσο, Κώστας Κυριακίδης, πιάνο-πλήκρα-τραγούδι, Παναγιώτης Καμάριας, κιθάρα-τραγούδι. Επίσης, στη συναυλία συμμετείχε ο Χορευτικός Όμιλος Δυτικής Θεσσαλονίκης «Το Σεργιάνι».
error: Content is protected !!