δ. Ωραιοκάστρου: Τουρνουά ποδοσφαίρου στη μνήμη του Άλκη Καμπανού

Ηχηρό μήνυμα κατά της οπαδικής βίας έστειλαν σήμερα δεκάδες νεαροί αθλητές, που συμμετείχαν στο τουρνουά ποδοσφαίρου που διοργάνωσε το Τμήμα Αθλητισμού του Δήμου Ωραιοκάστρου στη μνήμη του 19χρονου Άλκη Καμπανού.
Στο τουρνουά, που έγινε στα γήπεδα ποδοσφαίρου στις εγκαταστάσεις του Δημοτικού Γηπέδου Ωραιοκάστρου και στο Κονταξοπούλειο Δημοτικό Γυμναστήριο, συμμετείχαν μέλη Αθλητικών Συλλόγων που δραστηριοποιούνται στο Δήμο Ωραιοκάστρου και διαθέτουν τμήματα ποδοσφαίρου, ενώ συμμετείχαν και βετεράνοι του ποδοσφαίρου.
Οι ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις αφιερώθηκαν στη μνήμη του αδικοχαμένου Άλκη Καμπανού. Μετά την ολοκλήρωση των αγώνων οι νεαροί αθλητές, στελέχη της διοίκησης του Δήμου Ωραιοκάστρου, δημοτικοί σύμβουλοι και βετεράνοι του ποδοσφαίρου ανάρτησαν τρία πανό και έστειλαν μήνυμα κατά της βίας. Στα τρία πανό αναγραφόταν: «Στη μνήμη του Άλκη», «Ο Δήμος Ωραιοκάστρου λέει ΟΧΙ ΣΤΗ ΒΙΑ» και «Ο αθλητισμός ενώνει».
Στο περιθώριο των ποδοσφαιρικών αναμετρήσεων ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης, αντάλλαξε πάσες με τους νεαρούς αθλητές και συνομίλησε μαζί τους.