Δ.Ωραιοκάστρου : Συναυλία του Κώστα Χατζή στη Νεοχωρούδα

Με τον Κώστα Χατζή πέφτει η «αυλαία» των εκδηλώσεων «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2021» του Δήμου Ωραιοκάστρου. Και το φετινό καλοκαίρι η διοίκηση του Δήμου Ωραιοκάστρου διοργάνωσε με ιδιαίτερη επιτυχία πολιτιστικές εκδηλώσεις υψηλού επιπέδου στις Δημοτικές Ενότητες Ωραιοκάστρου, Καλλιθέας και Μυγδονίας, προσφέροντας στους δημότες μοναδικές μουσικές και θεατρικές βραδιές.
Η συναυλία του Κώστα Χατζή θα δοθεί την Τετάρτη, 1 Σεπτεμβρίου 2021, στις 21.00, στο Πάρκο Νεοχωρούδας και από σήμερα είναι δυνατή η έκδοση ηλεκτρονικών προσκλήσεων. Διευκρινίζεται ότι λόγω των μέτρων για τον Covid-19 υπάρχει περιορισμός στον αριθμό των διαθέσιμων θέσεων.
Ο μεγάλος Έλληνας δημιουργός και ερμηνευτής, Κώστας Χατζής, έχει σφραγίσει μια ολόκληρη εποχή, υπηρετώντας το τραγούδι πάνω από τέσσερις δεκαετίες. Με την ιδιαίτερη και χαρακτηριστική «βραχνάδα» της φωνής του επικοινωνεί με το κοινό με έναν μοναδικό τρόπο.
Ο Κώστας Χατζής υπόσχεται να ταξιδέψει το κοινό σε ένα υπέροχο μουσικό ταξίδι, θυμίζοντας πώς μπορούμε να ονειρευόμαστε βλέποντας τη… γη σαν ζωγραφιά από ψηλά!
Μαζί του τραγουδούν η Μαρία Αλεξίου και η Δανιέλα Χατζή.
Έκδοση προσκλήσεων
Οι πολίτες μπορούν από σήμερα, Παρασκευή 27 Αυγούστου 2021, να εκδώσουν ηλεκτρονικά πρόσκληση μέσω του ειδικού συνδέσμου https://booking.open1.eu/oraiokastro, που υπάρχει και στο σχετικό Δελτίο Τύπου που αναρτάται στην ιστοσελίδα του Δήμου Ωραιοκάστρου (www.oraiokastro.gr).
Διευκρινίζεται πως η είσοδος στις εκδηλώσεις είναι ΔΩΡΕΑΝ και ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ, καθώς Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ λόγω των μέτρων προστασίας από τον Covid-19
Οι προσκλήσεις εκδίδονται με ηλεκτρονικό τρόπο μέσω του συνδέσμου https://booking.open1.eu/oraiokastro – αναρτάται και στην ιστοσελίδα του Δήμου Ωραιοκάστρου (www.oraiokastro.gr).
Παρακαλούνται όσοι πολίτες κατοχυρώσουν προσκλήσεις και για οποιοδήποτε λόγο δεν θα μπορέσουν τελικά να παρευρεθούν στη συναυλία να ακυρώσουν την κράτησή τους μέσω του ειδικού ηλεκτρονικού συνδέσμου που θα λάβουν στο email επιβεβαίωσης κράτησης, ώστε να δοθεί η δυνατότητα σε άλλους πολίτες να εκδώσουν ηλεκτρονικά πρόσκληση.
INFO:
Ημερομηνία: Τετάρτη, 1 Σεπτεμβρίου 2021
Τόπος: Πάρκο Νεοχωρούδας
Ώρα: 21.00
Το «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2021» διοργανώνεται από τον Δήμο Ωραιοκάστρου με την ευγενική υποστήριξη του Πολιτιστικού Συλλόγου Νεοχωρούδας «Ο Μέγας Αλέξανδρος», του Πολιτιστικού Συλλόγου Δρυμού, της Μορφωτικής Πολιτιστικής Κίνησης Νέων Μελισσοχωρίου, του Πολιτιστικού Συλλόγου Νέας Φιλαδέλφειας «Εστία Φιλαδελφέων», της Ένωσης Ποντίων Ωραιοκάστρου και Φίλων, της ΟΜΑΚ Ωραιοκάστρου και της εταιρείας «Giant Security».