Δ. Ωραιοκάστρου : Η πρώην υποψήφια Δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Χ. Αλίρη θα είναι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος του Π. Τσακίρη

Η πρώην υποψήφια Δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Χριστίνα Αλίρη, ανακοινώνει ότι ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του Οκτωβρίου στηρίζει τον Δήμαρχο Ωραιοκάστρου, Παντελή Τσακίρη και θα είναι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον συνδυασμό του «Ανθρώπων Έργα».
Ειδικότερα, η Χριστίνα Αλίρη αναφέρει:
«Από πολύ νεαρή ηλικία με ενδιέφερε η συμμετοχή στα κοινά. Πάντοτε πίστευα ότι διεκδικώ μια καλύτερη ζωή σημαίνει συμμετέχω ενεργά στις ευθύνες της διαχείρισης της, συνδιαμορφώνω τις αποφάσεις και τις κατευθύνσεις για την ανάπτυξη του τόπου μας. Ποτέ δεν με ενδιέφερε η ”ασφαλής” στάση του παθητικού παρατηρητή ή του θεατή των εξελίξεων.
Ως ενεργός πολίτης του τόπου μας, επαγγελματίας και μητέρα θέλω να συμβάλω στην ενδυνάμωση του έργου της Δημοτικής Αρχής για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής μας και τον συνδυασμό της τοπικής ανάπτυξης με την κοινωνική συνοχή. Η πυξίδα που καθοδηγεί τη δράση μου είναι η συνεχής ενίσχυση της κοινωνικής οικονομίας -αλληλέγγυα οικονομία – εκεί που υπάρχει δυσπραγία, ανεργία και φτώχεια με αξιοποίηση όλων των δυνατών πόρων του Δήμου μας, με έμφαση στη κοινωνική αλληλεγγύη και σταθερά προσανατολισμένη στη παιδική προστασία, στα άτομα με αναπηρία και στους ηλικιωμένους.
Είναι βαθιά πεποίθηση μου ότι η βελτίωση της ποιότητας ζωής μας και του τόπου μας μπορεί να προέλθει πρώτα και κύρια από τις αποφάσεις και τις δημόσιες πολιτικές που λαμβάνονται στο πρωτοβάθμιο αυτοδιοικητικό επίπεδο. Είναι η βαθμίδα εκείνη που βρίσκεται εγγύτερα στην κοινωνία.
Η δημοτική αρχή του επιτυχημένου Δημάρχου Παντελή Τσακίρη έδωσε πνοή στο Δήμο μας και έκανε πολλά βήματα για να επαναφέρει τη χαμένη του αίγλη. Με έργα υποδομών και αναβάθμισης του δημόσιου χώρου, με διευκόλυνση της καθημερινότητας του δημότη, με νοικοκυροσύνη και εργατικότητα έβαλε τις βάσεις για ένα Δήμο που ξεχωρίζει στην περιοχή.
Με την εμπιστοσύνη όλων μας, για το καλό του τόπου μας, αυτή η προσπάθεια πρέπει να συνεχιστεί.
Για αυτό, συμμετέχω στις επόμενες δημοτικές εκλογές μέσα από την παράταξη του Δημάρχου ”Ανθρώπων Έργα”, φιλοδοξώντας να ενισχύσω την κοινή προσπάθεια για ένα Δήμο Σύγχρονο και Αποτελεσματικό.
Για να έχουν οι συμπολίτες μας μια επιλογή ουσίας και προοπτικής κι όχι μια επιλογή συνήθειας ή ”μισής καρδιάς”».
«Καλωσορίζουμε στην παράταξη ‘’Ανθρώπων Έργα’’ την Χριστίνα Αλίρη. Στον Δήμο Ωραιοκάστρου όλοι γνωρίζουμε το ήθος και τις ικανότητές της, γνωρίζουμε την προσφορά και την διαρκή προσπάθειά της για να γίνει καλύτερος ο τόπος μας. Ενώνουμε τις δυνάμεις μας για να κάνουμε τον Δήμο Ωραιοκάστρου ακόμη πιο ισχυρό», τονίζει ο Δήμαρχος Ωραιοκάστρου και επικεφαλής της παράταξης «Ανθρώπων Έργα», Παντελής Τσακίρης.