Δ.Ωραιοκάστρου : Εγκρίθηκε ο προϋπολογισμός του Δήμου Ωραιοκάστρου για το 2022

Εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία ο προϋπολογισμός του Δήμου Ωραιοκάστρου για το 2022, που ανέρχεται στα 44 εκατ. ευρώ, στη διάρκεια της ειδικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας, 27 Δεκεμβρίου 2021. Παράλληλα, εγκρίθηκαν το τεχνικό πρόγραμμα και το ολοκληρωμένο πρόγραμμα δράσης του Δήμου Ωραιοκάστρου για το 2022.
«Πρόκειται για έναν προϋπολογισμό άρτιο, νοικοκυρεμένο και ισοσκελισμένο, ο οποίος καλύπτει όλες τις πάγιες ανάγκες μας, αλλά ταυτόχρονα φροντίζει να κάνει πράξη όσα προγραμματίσαμε για το προσεχές – και όχι μόνο – μέλλον», τόνισε στην εισήγησή του ο αντιδήμαρχος Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών, Δημήτρης Καρασαββίδης.
«Παρά τα εμπόδια, με σκληρή δουλειά, προσήλωση στον στόχο και βασική μας έγνοια τη βελτίωση της καθημερινότητας του δημότη πετύχαμε να καταρτίσουμε έναν προϋπολογισμό που να εστιάζει στην υλοποίηση και την εφαρμογή των πρωτοβουλιών μας. Οι πρωτοβουλίες αυτές αφορούν όλους τους τομείς ευθύνης μας, αλλά και όλες τις Δημοτικές μας Ενότητες», πρόσθεσε ο κ. Καρασαββίδης.
Όπως είπε ο αντιδήμαρχος, «η ορθολογική αξιοποίηση υλικών, αλλά και ανθρώπινων πόρων, το οικονομικό νοικοκύρεμα και η εφαρμογή του τεχνικού προγράμματος είναι στοιχεία που χαρακτηρίζουν τον προϋπολογισμό του 2022. Ενδεικτικά αναφέρω: Ο προϋπολογισμός του 2022 ανέρχεται στα 44 εκατ ευρώ. Το τεχνικό πρόγραμμα ανέρχεται στα 14 εκατ. ευρώ. Είμαι αισιόδοξος ότι το νέο έτος θα μας βρει σε θέση ισχύος όσο οι συνέπειες τις πανδημίας θα εξομαλύνονται και όσο το πρόγραμμά μας θα αποκτά ολοένα και περισσότερο σάρκα και οστά», κατέληξε και κάλεσε τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου να υπερψηφίσουν τον προϋπολογισμό.