Δ.Ωραιοκάστρου : Αποχώρηση από την παράταξη Πολυχρονίδη λόγω …ασφαλτοστρώσεων

Ο Χρήστος Καρατζιάς, πρώτος επιλαχών δημοτικός σύμβουλος στη δημοτική ενότητα Μυγδονίας, αποχώρησε από την παράταξη “Συνεργασία Τώρα” με επικεφαλής τον Ανέστη Πολυχρονίδη, αντιδρώντας με τον τρόπο αυτό στην καταψήφιση από πλευράς του κ.Πολυχρονίδη στο θέμα της σύναψης δανείου για την ασφαλτόστρωση του οδικού δικτύου του Δήμου Ωραιοκάστρου, συνολικού μήκους 37 χλμ.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του Χρήστου Καρατζιά, «έπειτα από τις τελευταίες εξελίξεις του Δημοτικού συμβουλίου, την 01/12/2021, θέλω και δημόσια να δηλώσω τη λήξη της συνεργασίας μου με τον Ανέστη Πολυχρονίδη, αποχωρώντας από την παράταξη” Συνεργασία Τώρα”.
« Αιτία αυτής μου της απόφασης, στάθηκε η καταψήφιση του επικεφαλή της παράταξης κ. Πολυχρονίδη, του 2ου θέματος που τέθηκε προς ψήφιση στο Δημοτικό Συμβούλιο, περί της σύναψης δανείου για την ασφαλτόστρωση του οδικού δικτύου του Δήμου, συνολικού μήκους 37 χλμ” αναφέρει και προσθέτει πως “σαφώς και σέβομαι αυτή του την απόφαση, πλην όμως δεν μπορώ να μην εκφράσω την δυσαρέσκεια μου και την αντίθεση προς αυτήν. Η αιτιολογία ότι θα έπρεπε η διοίκηση του Δήμου να καλύψει το συγκεκριμένο έργο με ιδίους πόρους ή μέσω κάποιου κοινοτικού προγράμματος, θεωρώ πώς αγγίζει το θέμα επιφανειακά και αποτελεί μακροχρόνια και χρονοβόρα λύση» και συμπλήρωσε:
«Ο Δρυμός, ο τόπος που μεγάλωσα και ζω, αλλά και η ευρύτερη περιοχή της Μυγδονίας, έχει την ανάγκη άμεσης και αποτελεσματικής αποκατάστασης του οδικού δικτύου, σήμερα, με δραστικές λύσεις και όχι με πρόσκαιρα και περιστασιακά “μπαλώματα” » .
«Ελπίζω ο κ.Πολυχρονίδης να σεβαστεί αυτή μου την απόφαση, καθώς γνωρίζει τον σεβασμό που τρέφω από την πλευρά μου στο πρόσωπο του» κατέληξε ο Χρήστος Καρατζιάς.