Δ. Χαλκηδόνος : Τους πήρανε χαμπάρι… και την παράταξη Αναγνωστόπουλου την “κράζουν” στα Social Media

Τους πήρανε χαμπάρι και η γενική κατακραυγή στα Social Media είναι πλέον καθημερινή … !

Για του λόγου το  αληθές διαβάστε…  τα νέα σχόλια που “ψαρέψαμε ” στο διαδίκτυο :

Γ. Κατερινα Ούτε στη Χαλκηδόνα έχουν ανοίξει!!Καλά όσο για την Πάνω και Κάτω Γέφυρα πρέπει ΠΡΩΤΑ να δημιουργηθούν παιδικές χαρές!!Αν δεν το γνωρίζετε ο κόσμος τρέχει στον Άγιο Αθανάσιο για να πάει τα παιδιά του παιδική χαρά!!!
Κωσταντίνα Χ.Η συγκεκριμένη φωτογραφία είναι από τη Νέα Μεσημβρία με τη μόνη διαφορά ότι η πόρτα της οποίας συνεχίζει να είναι κλειδωμένη……….

Paulos S. ψέμα μέχρι και ότι της άνοιξαν…. μιλάμε για μεγάλα μαύρα μεσάνυχτα

Lina K.Γελάνε και οι πέτρες.. 1 μήνας χρειαζόταν για όλο αυτό;; ελπίζω να μην έχετε το θράσος να συμπεριλάβετε ως έργο αυτή τη γελοιότητα..

Paulos S.μα δεν άνοιξαν υπάρχουν καταγγελίες από χωριά που υπάρχουν ακόμα λουκέτα!
Αν η αλλαγή που θα έφερνε ο δήμαρχος είναι κανένα δυο βαψιματα και δυο τρεις επισκευές σε ήδη υπάρχουσες παιδικές χαρές τότε τα έχουμε δει πλέον όλα!
Επίσης που είναι οι υπόλοιπες 13 παιδικές χαρές του προγράμματος;;;
Lina K.s στη Γέφυρα όντως άνοιξαν στα άλλα χωριά τι να πω μπορεί να έχασαν τα κλειδιά 😂😂 για γέλια και για κλάματα η κατάσταση
Paulos S.έρχονται μια φορά την εβδομάδα κόβουν τα χόρτα λόγω των βροχών και φεύγουν σαν κλέφτες και σε ερωτήσεις του κόσμου ποτέ θα ανοίξουν δηλώνουν άγνοια
S. Dimitra“Τα παιδιά μας αξίζουν ασφαλείς και σύγχρονες παιδικές χαρές.” κάπως αργά δεν το θυμηθήκατε κύριε Αναγνωστόπουλε;
Γιατί τα τελευταία 2,5 χρόνια μόνο ασφαλείς παιδικές χαρές δεν έχετε προσφέρει στα παιδιά μας. Παιδικές χαρές χαλασμένες, σπασμένες, χωρίς πιστοποιήσεις, χωρίς επαρκή φωτισμό και τον τελευταίο μήνα λουκέτα παντού..
Εμείς το ξέρουμε ότι τα παιδιά μας αξίζουν κάτι ασφαλές και σύγχρονο φροντιστε να το θυμάστε λοιπόν κι εσείς εκεί στον Δήμος Χαλκηδόνος κάνοντας κάτι για τα παιδιά μας!!!!Κάτι ΔΙΚΟ σας όχι έργα άλλων να τα παρουσιάζετε για δικά σας !
“Γι’ αυτό εργαζόμαστε.” μας λέτε….. κρίμα που  θυμηθήκατε τώρα να “εργαστείτε” κύριε δήμαρχε, τώρα που πλησιάζουν οι εκλογές και θέλετε να μαζέψετε ψήφους.
Γιατί 2,5 χρόνια τώρα δεν εργάζεστε;;;;
Είστε για γέλια και για κλάματα και θα έπρεπε να ντρέπεστε που χρησιμοποιείται την ασφάλεια και την χαρά των παιδιών για να κάνετε τους δημότες να πιστέψουν ότι ενδιαφέρεστε για το καλό του δήμου μας!
Κρίμα που θεωρείται τους δημότες σας τόσο αφελείς ώστε να θέλετε να στηρίξουν για μια ακόμη φορά την ανυπαρξίας σας!!!

δημότης ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ