Δ. Χαλκηδόνος : Προεκλογικού χαρακτήρα βασιλόπιτα από την παράταξη Αναγνωστόπουλου (!)

Με του μισούς παρόντες να μην είναι απο τον δήμο Χαλκηδόνος η παράταξη του απερχόμενου δήμαρχου Σ. Αναγνωστόπουλου  έκοψε σήμερα  την Βασιλόπιτα της…
Ήταν μία εκδήλωση με πολλά προεκλογικά χαρακτηριστικά θέλοντας να φανεί ότι υπάρχει ακόμη δυναμική στο ψηφοδέλτιο της διοίκησης , αλλά έρχεται  δημοτικό “ΤΣΟΥΝΑΜΙ”
Ακολουθεί το δελτίο τύπου που μας έστειλε η παράταξη από την σημερινή πιτα :

Προεπισκόπηση εικόνας

Προεπισκόπηση εικόνας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ :

«Πλημμύρισε» από κόσμο η αίθουσα του ξενοδοχείου «Φίλιππος» στη Χαλκηδόνα όπου έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της η παράταξη “Δύναμη Αναγέννησης – Νέα Αρχή” του Δημάρχου Χαλκηδόνος, Σταύρου Αναγνωστόπουλου.
Με την παρουσία των Αντιδημάρχων, του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, των Δημοτικών Συμβούλων και των Προέδρων των Νομικών Προσώπων του Δήμου και των Τοπικών Συμβουλίων αλλά και νέων υποψηφίων, εκπροσώπων θεσμικών και άλλων φορέων, φίλων και υποστηρικτών της παράταξης “Δύναμη Αναγέννησης – Νέα Αρχή” που πλαισίωσαν την εκδήλωση, ο κ. Αναγνωστόπουλος απηύθυνε χαιρετισμό ευχαριστώντας τους παριστάμενους και στέλνοντας το μήνυμα της νίκης εν όψει του προεκλογικού αγώνα που μόλις ξεκίνησε.
«Η πολυπληθής παρουσία σας με συγκινεί ιδιαίτερα. Σας ευχαριστώ για αυτή τη δυναμική παρουσία. Αυτή η παρουσία είναι πολύ σημαντική και μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε. Όλοι εσείς αποδεικνύετε ότι το όραμά μας και η προσπάθεια μας να αναγεννήσουμε το δήμο μας έχει την αποδοχή και στήριξη της κοινωνίας μας», τόνισε ο Δήμαρχος Χαλκηδόνος και επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης.
«Από την πρώτη ημέρα ανάληψης των καθηκόντων μας δεσμευτήκαμε ο Δήμος Χαλκηδόνος να αλλάξει, να προοδεύσει και να μπορέσει σιγά-σιγά από φτωχός συγγενής να εξελιχθεί σε πρωταγωνιστή στη δυτική Θεσσαλονίκη», είπε χαρακτηριστικά κάνοντας μια σύντομη παρουσίαση όλων των έργων που είτε έχουν ολοκληρωθεί, είτε βρίσκονται σε εξέλιξη από άκρη άκρη σε όλο τον Δήμο Χαλκηδόνος. «Δίχως να χάσουμε λεπτό, σηκώσαμε τα μανίκια, δουλέψαμε και δουλεύουμε σκληρά, ώστε να κάνουμε πράξη τη δέσμευσή μας», τόνισε
Ο κ. Αναγνωστόπουλος αναφέρθηκε στο κάλεσμα ενότητας και συνεργασίας, προς κάθε σοβαρή και υπεύθυνη πολιτική δύναμη εντός και εκτός δημοτικού συμβουλίου, που απηύθυνε η διοικούσα παράταξη. «Στο κάλεσμα αυτό ανταποκρίθηκαν με πολιτική γενναιότητα και υπευθυνότητα πολλοί άνθρωποι, οι οποίοι στηρίζουν τη λειτουργία του δήμου και συμβάλλουν στην ομαλή διευθέτηση των ζητημάτων και τους ευχαριστώ ιδιαιτέρως. Δυστυχώς όμως παραμένουν ακόμη θύλακες λαϊκισμού και ανευθυνότητας τόσο εντός του δημοτικού συμβουλίου, όσο και εσχάτως εμφανισθέντες εκτός συμβουλίου, που με στείρες αντιπαραθέσεις, προσωπικές αντιπαλότητες και μικροπολιτικές σκοπιμότητες, λειτουργούν ως αντιρρησίες εξέλιξης και προσπαθούν να βάλουν εμπόδια», συμπλήρωσε.
«Καταφέραμε να βελτιώσουμε την καθημερινότητα και την εικόνα των οικισμών μας, στηρίξαμε τις ευπαθείς ομάδες της κοινωνίας μας, διασφαλίσαμε την ομαλή λειτουργία των δομών και των υπηρεσιών μας και αυξήσαμε το ρυθμό υλοποίησης του τεχνικού μας προγράμματος, επιταχύνοντας τις διαδικασίες έργων τα οποία βρίσκονται σε εξέλιξη, δρομολογώντας νέες παρεμβάσεις σε όλη την επικράτεια του Δήμου. Ως διοίκηση χτίσαμε σε ό,τι καλό βρήκαμε από τις προηγούμενες διοικήσεις, βελτιώνοντας και εμπλουτίζοντας τις υπηρεσίες μας προς τους πολίτες αλλά και δημιουργώντας νέες υποδομές. Αξιοποιήσαμε κάθε είδους χρηματοδοτικών εργαλείων (Πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης, Ταμείο Ανάκαμψης, Πράσινο Ταμείο, κλπ), καταθέτοντας προτάσεις που συντάχθηκαν εξ’ αρχής, για την χρηματοδότηση σημαντικών αναπτυξιακών έργων και προμηθειών, συνολικού προϋπολογισμού άνω των 20 εκατ. ευρώ», είπε ο Δήμαρχος Χαλκηδόνος.
Κλείνοντας την ομιλία του ο κ. Αναγνωστόπουλος δεσμεύτηκε ότι «και στο μέλλον θα εργαστούμε εντατικά με συνέπεια, παραμένοντας πιστοί στις δεσμεύσεις μας, να διεκδικούμε όλα όσα θα δημιουργήσουν τις καλύτερες δυνατές συνθήκες διαβίωσης για τους δημότες μας». «Προχωράμε συντονισμένα και στοχευμένα για την ολοκλήρωση του έργου μας, ώστε να δώσουμε την απαραίτητη ώθηση στην ανάπτυξη του τόπου μας. Σε αυτό το στόχο μας σας θέλουμε όλους αρωγούς και συμπαραστάτες. Ο Δήμος μας χρειάζεται σιγουριά, σταθερότητα, αξιοπιστία για να συνεχίσει να προχωρά μπροστά. Εμείς ξέρουμε και μπορούμε!», κατέληξε ο Δήμαρχος Χαλκηδόνος.

**********************************************

ΕΝΑ  ΕΡΩΤΗΜΑ : 

Μ ε όλα αυτά που διάβασα από το δελτίο τύπου ενα μόνο ερώτημα  : Πόσες φορες ο σημερινός δημαρχος Χαλκηδόνος κατέβηκε στην Αθήνα ολα αυτά τα χρονια , να πάει να επισκεφθεί διάφορα υπουργεία και οργανισμούς  για να φέρει  λεφτά στο δήμο ;
Σχεδόν καμία …!!!
Γιατί όλα αυτά που ειπε στην σημερνή ομιλία  για δήθεν εργα…  και λεφτά αυτά  θέλουν και μελέτες  … και τα λεφτά ΠΟΥ έρχονται μόνο απο την κεντρική εξουσία ΚΑΙ που ο δήμαρχος δεν επισκέφθηκε ποτέ …
Για ποια έργα μιλάτε οτι κάνατε κ Αναγνωστόπουλε  ;
Α ναι ξέχασα  με τα  ΘΑ…ΘΑ …  κτίζεις  παλάτια
Για αυτό “Μαύρο στους Μαυρογιαλούρους” που προσπαθούν με τερτίπια και με   ψέματα να “αρπάξουν” την ψηφο σας …
ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ  Σ. ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟ :
ΘΑ  ΔΩΣΕΙΣ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ  ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΟΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΑΦΟΥ ΑΠΟ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ ΠΛΗΡΩΝΕΣΑΙ    ;
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ  ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ  ΠΟΥ ΑΦΗΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΣΟΥ  ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ …!
 Ο  ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ  ΠΟΛΙΤΙΚΑ ¨ΛΑΙΚΙΣΤΗΣ» ΔΗΜΑΡΧΟΣ … Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ  «ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑΣ”

Πηγή : Ενας δημότης  που δεν τρώει …  ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ