Δ. Χαλκηδόνος: Νέα γέφυρα αποκτά ο Λουδίας … !

Η κατασκευή της νέας γέφυρας στον ποταμό Λουδία απασχόλησε τη σύσκεψη εργασίας που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Χαλκηδόνος στα Κουφάλια.
Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Δήμαρχος Χαλκηδόνος, ο Περιφερειάρχης Υποδομών και Δικτύων, Πάρις Μπίλλιας, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων,  καθώς και διευθυντικά στελέχη της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και του Δήμου Χαλκηδόνος.
Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης συζητήθηκε η πρόοδος του σχεδιασμού της νέας γέφυρα στο Λουδία, στην παλιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Βέροιας.
Ο αρμόδιος Αντιπεριφερειάρχης και τα στελέχη της Περιφέρειας ενημέρωσαν τη Διοίκηση του Δήμου Χαλκηδόνος και τους υπηρεσιακούς παράγοντες για τον σχεδιασμό σημειώνοντας ότι η μελέτη της νέας γέφυρας αναμένεται να ολοκληρωθεί στις αρχές του 2023 και ότι εντός του έτους θα γίνει προσπάθεια για τη δημοπράτηση του έργου.
Ο Δήμαρχος Χαλκηδόνος εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πρόοδο αυτού του πολύ σημαντικού, όπως χαρακτήρισε, έργου τονίζοντας ότι για πρώτη φορά υπάρχει ένας ολοκληρωμένος σχεδιασμός για την κατασκευή μιας νέας, σύγχρονης και ασφαλής γέφυρας στον οδικό άξονα της παλιάς Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Βέροιας.
Από την πλευρά του Δήμου Χαλκηδόνος ζητήθηκε παράλληλα με τις εργασίες κατασκευής της νέας γέφυρας να γίνουν και τα έργα διαμόρφωσης της κεντρικής οδού που διέρχεται από τον οικισμό του Λουδία με κατασκευή πεζοδρομίων, ηλεκτροφωτισμού, διαβάσεων πεζών, χώρων στάθμευσης αυτοκινήτων για την εξυπηρέτηση των παρόδιων εγκαταστάσεων ώστε μαζί με το έργο της γέφυρας να γίνει μια συνολικότερη διευθέτηση της ευρύτερης περιοχής για τη διασφάλιση ασφαλούς κυκλοφορίας πεζών και οχημάτων.

Ένα έργο της περιφέρειας  και :  ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ

ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΟ  Νο 4   !!!