Δ.Χαλκηδόνος : Μέσα & έξω απο την… ΔΗΜΑΡΧΕΙΑ !

Στην επικαιρότητα  βρίσκεται στο δήμο Χαλκηδόνος η “συμπραξη “Αναγνωστόπουλου -Σαραφίδη ( σχετικό αρθρο  φιλοξένησε χθες  το  “VIMA THESS” )
Νεότερο ρεπορτάζ σχετικά με τις εξελίξεις γύρω από την επίσημη σύμπραξη Σαραφίδη-Αναγνωστόπουλου, αναφέρει πως εκτός από τον κ. Βασ. Μπίκο, ιδιαίτερα ενοχλημένοι για ένα πιθανό ναυάγιο είναι και οι Κωστοπούλου και Βαϊνάς.
Και οι τρεις τους, πίεσαν ιδιαίτερα  όλο αυτό το χρονικό διάστημα, για να πάρει επίσημη μορφή η συνεργασία. Χωρίς μάλιστα να επηρεάζονται από τις έντονες αντιδράσεις που υπήρχαν για το γεγονός ότι η συγκεκριμένη παράταξη ήταν απέναντί τους στις τελευταίες εκλογές στηρίζοντας Μηντσιούδη.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι άσκησαν και οι τρεις τους αυτή την πίεση, γιατί εκτός των άλλων πιστεύουν ότι με αυτή τη συμπαράταξη θα δημιουργηθεί ένα σχήμα που θα διεκδικήσει τη νίκη και στις επόμενες εκλογές. Πράγμα που, εκτός των άλλων, θα εξασφαλίσει σε όσους το επιδιώκουν, σίγουρο πολιτικό μέλλον σε διοικητικές θέσεις.
Όσο για τις έντονες αντιδράσεις, η άποψη που υπάρχει είναι ότι αυτές θα ξεπερνιόταν είτε χωρίς να συμβεί τίποτε, είτε με 1-2 «αναγκαίες θυσίες» για το καλό όλων των υπολοίπων.
Οι πηγές μας λένε ότι σημαντικό ρόλο για την στάση τους αυτή έπαιξε και το γεγονός ότι και οι τρεις έχουν τις καλύτερες σχέσεις με τον κ. Σαραφίδη.
Ειδικά μάλιστα ο κ. Βαϊνάς εκτός από τη θέση του Αντιδημάρχου, κατέχει επίσης σήμερα και τη θέση του αντιπροέδρου στο ΚΕΚ Νεφέλη (όπου Συντονιστής παραμένει ο αρχηγός της «Σύμπραξης Ευθύνης» κ. Σαραφίδης) καθώς και τη θέση του γραμματέα της ΑΝΕΘ όπου πρόεδρος είναι ο κ. Βράνος, (φίλος από τα παλιά του κ. Σαραφίδη).
Σε κάθε περίπτωση πάντως φαίνεται ότι και η προεκλογική συμφωνία που είχε υπογράψει ο κ. Βαϊνάς με τον κ. Αναγνωστόπουλο, έχει λειτουργήσει μέχρι σήμερα πολύ θετικά για τον ίδιο. Πραγματικά του αξίζουν συγχαρητήρια για τους χειρισμούς που έκανε προκειμένου να αναλάβει αυτές τις τρεις σημαντικές θέσεις και να βρεθεί από τα «πολιτικά αλώνια» που ήταν μέχρι χθες, στα «πολιτικά σαλόνια» του σήμερα, με όποιες ωφέλειες σημαίνει αυτό για τον ίδιο ή για τον τόπο  ;

δημότης ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ