δ. Χαλκηδόνος : ” Κούφια λόγια … από τον Δήμαρχο κ. Αναγνωστόπουλο και από την Αντιδήμαρχο κ. Κωστοπούλου”

ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ : Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων Γυμνασίου - Λυκείου Αδένδρου - Ενημέρωση - VimaThess-News.gr

Μ ε μία ανακοίνωση “καταπέλτης” ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων Γυμνασίου – Λυκείου Αδένδρου κατηγορεί τον  δήμαρχο και  την Αντιδήμαρχο  Χαλκηδόνος   για “κούφια” λογια και ότι :  “αποφασίσαμε να εκφράσουμε τη δυσαρέσκειά μας, με πράξεις πλέον και σας θέλουμε όλους στο πλευρό μας…”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ :

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Λίγες μέρες πριν την έναρξη της φετινής σχολικής χρονιάς και απογοητευμένοι, για ακόμη μια φορά, από τις κούφιες(όπως αποδείχθηκε) υποσχέσεις που ακούσαμε, τόσο από τον Δήμαρχο Κο Αναγνωστόπουλο όσο και από την Αντιδήμαρχο Παιδείας κα Κωστοπούλου, αποφασίσαμε να εκφράσουμε τη δυσαρέσκειά μας, με πράξεις πλέον και σας θέλουμε όλους στο πλευρό μας.
Καλούμε γονείς, μαθητές, εκπαιδευτικούς αλλά και όσους κατοίκους θέλουν να συμμετέχουν, σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Δημαρχείο των Κουφαλίων την εβδομάδα που θα ανοίξουν τα σχολεία.
Το θέμα της διαμαρτυρίας είναι τα κτιριακά προβλήματα που αντιμετωπίζει το σχολείο μας και η αδιαφορία των αρμοδίων. Σοβαρά ηλεκτρολογικά προβλήματα, θέματα στα κουφώματα και στη στέγη και βάψιμο εσωτερικού και εξωτερικού χώρου τα οποία δεν έγιναν ποτέ.
Ο Κος Αναγνωστόπουλος διαπίστωσε ο ίδιος το μέγεθος των προβλημάτων όταν μας επισκέφτηκε την περασμένη χρονιά και υποσχέθηκε πως οι εργασίες θα γινόντουσαν το καλοκαίρι με το κλείσιμο των σχολείων.
Επέλεξε όμως να στρέψει το βλέμμα του αλλού.
Έτσι αναγκαζόμαστε να διεκδικήσουμε τα αυτονόητα.
Θα ενημερωθείτε με περισσότερες λεπτομέρειες τις επόμενες ημέρες.
Υ.Γ : Αυτά φίλες και φίλοι αναγνωστες είναι τα ΘΑ που μας ξεφουρνίζει σε όλα τα δημοτικά συμβούλια ο δήμαρχος Χαλκηδόνος
Δυστυχώς φαίνεται καθαρά από την ανακοίνωση του συλλόγου  ότι  η πραγματικότητα είναι τελείως  διαφορετικη από αυτήν που προσπαθεί να μας παρουσιάσει στα  δημοτικά συμβούλια Δεν μας λέει την αλήθεια και τα αποτελέσματα είναι αυτά που διαβάσατε δυστυχώς…
Ένα είναι σίγουρο οτι δεν κοροϊδεύει εμάς αλλά τον εαυτό του … !!!
Χ.Θ.