Δ.Χαλκηδόνος : ΚΕΚ ΝΕΦΕΛΗ / Εγγραφο “φωτιά” για το ΚΕΚ Νεφέλη

ΕΓΓΡΑΦΟ ΦΩΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΚ ΝΕΦΕΛΗ
Με σημερινό έγγραφο το οποίο φέρνει στη δημοσιότητα το “Vima Thess”  αποκαλύπτεται η κατάσταση στην οποία έφεραν το Δήμο Χαλκηδόνος με τις αποφάσεις τους μέσα στο ΚΕΚ Νεφέλη ο σημερινός Δήμαρχος κ Αναγνωστόπουλος μαζί με τον κ. Σαραφίδη.
Δημοσιεύουμε σήμερα την επιστολή του Προέδρου του ΚΕΚ κ  Ναζλίδη ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ λέει ότι αν δεν ξαναγίνει ψηφοφορία για να γίνει με το ζόρι δεκτή η τροποποίηση του Μετοχικού Κεφαλαίου στο ΚΕΚ και να μειωθεί το ποσοστό του Δήμου Χαλκηδόνος από 44,5 σε 36 %, τότε θα «τιμωρηθεί» ο Δήμος και θα υποβαθμιστεί η παρουσία του από πέντε συμβούλους που δικαιούται σήμερα σε τρεις
Μάλιστα. Αυτό κατάφεραν οι εκπρόσωποι μας στο ΚΕΚ. Να έρχεται σήμερα κάποιος Ναζλίδης και να κουνάει το δάχτυλο του σε ένα ολόκληρο Δήμο.
Και μάλιστα σε ένα Δήμο ο οποίος δημιούργησε αυτό το ΚΕΚ.
Αυτό κατάφεραν αυτοί οι εκπρόσωποι του Δήμου οι οποίοι τον περασμένο Απρίλιο- Μάιο και χωρίς να γνωρίζει τίποτε το Δημοτικό Συμβούλιο, ψήφισαν και στήριξαν μια Μελέτη που τους έφερε μάλιστα δωρεάν ο Δήμος Δέλτα, ο οποίος και αποκτά με την εφαρμογή της Μελέτης αυτής,  πλήρη κυριαρχία στο ΚΕΚ.
Μια μελέτη που προβλέπει να παραχωρηθεί χωρίς κανένα λόγο και αιτία, ποσοστό  7% του Δήμου τους σε ένα άλλο Δήμο.
Για ποιο λόγο το έκαναν άραγε αυτοί οι κύριοι ;
Για την ιστορία, να αναφέρουμε ποιοι ήταν αυτοί οι σύμβουλοι αλλά και οι εκπρόσωποι:
Στο Διαδημοτικό Όργανο οι κ.κ Αναγνωστόπουλος, Σαραφίδης, Βαϊνάς και Ταχτατζόγλου.
Και στο Διοικητικό Συμβούλιο οι κ.κ. Σαραφίδης, Βαϊνάς, Μωυσίδης Σάββας και Γκούντας Παναγιώτης.
Για αυτό σας έστειλαν άραγε εκεί οι δημότες σας;
Θα περιμένουμε ως τις 10 του Φεβρουαρίου που όρισε ο πρόεδρος να συζητηθεί το θέμα, να δούμε πως θα αντιδράσει το Δημοτικό Συμβούλιο και οι σύμβουλοι σε αυτό το «τελεσίγραφο» Ναζλίδη.

 

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Ζάν… ο ΑΝΙΧΝΕΥΤΗΣ  !