Δ. Χαλκηδόνος : Δύο Κουφαλιώτες δημιουργούν το πρώτο ελληνικό κρυπτονόμισμα και… εντυπωσιάζουν !

Στην Ελλάδα εδω και τέσσερις μήνες <<λανσαρίστηκε>> το πρώτο ελληνικό κρυπτονόμισμα που έχει ως κύριο σκοπό να βοηθήσει πρόσφυγες και άλλες ευάλωτες κοινωνικές ομάδες.Το όνομα του, <<RefugeesToken ($RFG)>>.
Οι δημιουργοί του ειναι δύο παιδιά από την Θεσσαλονίκη ( απο τα ΚΟΥΦΑΛΙΑ ο Δημήτρης και ο Παναγιώτης Γατίδης) τα οποία θέλουν να δείξουν ότι πέρα από την ιδιωτικότητα των συναλλαγών και τις υψηλές αποδόσεις υπάρχει και ένα κοινωνικό έργο στο οποίο μπορούν να στηριχτούν αυτές οι νέες τεχνολογίες!
Σε τόσο λίγο χρονικό διάστημα έχουν ξεκινήσει ήδη τις συνεργασίες με μεγάλους οργανισμούς οπως το Ελληνικό Συμβούλιο για τους Πρόσφυγες και με ευρέως διαδεδομένα περιοδικά στον ελλαδικό χώρο όπως η Σχεδία.
Στην συνομιλία που είχαμε μαζί τους μας είπανε χαρακτηριστικά ότι βρίσκονται σε δοκιμές για την δημιουργία του δικού τους ηλεκτρονικού πορτοφολιού στο οποίο εκεί θα αποθηκεύονται τα “RFG TOKENS”.Καιρός λοιπόν να ξεχάσουμε τα πορτοφόλια τσέπης όπως τα γνωρίζαμε εδώ και τόσα χρόννια μας λένε.
Το Refugees Token έχει σχεδιαστεί για να είναι ένα αποπληθωριστικό νόμισμα που σας ανταμείβει με όλο και περισσότερα νομίσματα απλά και μόνο επειδή είναι στην κατοχή σας.Με αποτέλεσμα να βλέπετε τα λεφτά που έχετε επενδύσει αλλά και τα νομίσματά σας να αυξάνονται χωρίς να χρειάζεται να κάνετε απολύτως τίποτα.
Επιπλέον, το βοηθητικό πρόγραμμα αυτόματης καύσης νομισμάτων που συμβαίνει σε κάθε συναλλαγή βοηθά ώστε να είναι πιο σταθερό μειώνοντας την συνολική προσφορά των νομισμάτων. Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, η συγκέντρωση κεφαλαίων για φιλανθρωπικούς σκοπούς σας δίνει την ευκαιρία να συμβάλλετε στο έργο μας αλλά και να λάβετε νομίσματα RFG χωρίς φορολογική επιβάρυνση.
Το θεμα φιλοξενήθηκε σε μεγαλες οικονομικες εφημερίδες …

Απο εμάς συνχαρητήρια… και τους ευχόμαστε  πάντα επιτυχίες …

VIMA THESS -NEWS