Δ. Χαλκηδόνος : Γιατί δεν μιλάνε οι γνωρίζοντες ?

Στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο ο κ. δήμαρχος ως άλλος Πόντιος Πιλάτος ανέφερε ότι για το θέμα των κερκίδων πρέπει να απαντήσουν οι προηγούμενοι διοικούντες, δηλαδή ο πρώην δήμαρχος κ. Τσουκνιδάς και ο πρώην αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ. Παπαμιχαήλ.
Ο κ. Αναγνωστόπουλος ξεχνάει όμως ότι η κάθε διοίκηση έχει συνέχεια και ότι ο ίδιος ψηφίστηκε για να αναδείξει τα όποια «κακώς κείμενα» κι όχι να τα «σπρώχνει κάτω από το χαλί». Ο κόσμος περίμενε από το σημερινό δήμαρχο να αποδώσει τις κάθε είδους ευθύνες με ονοματεπώνυμα εκεί που ανήκουν. Να μιλήσει με ονόματα και διευθύνσεις εφόσον ισχυρίζεται ότι γνωρίζει τα πάντα.
Δυστυχώς εκείνος επέλεξε να πληρώνει δημοτικό χρήμα με την δικαιολογία ότι προσπαθεί να καλύψει υπηρεσιακούς «για το κύρος του Δήμου». Και προσπαθεί να πετάξει το μπαλάκι αλλού, σαν να μην κατέχει  ο ίδιος καμιά θέση ευθύνης σήμερα. Σαν να μη γνωρίζει. Αλλά με αυτή τη στάση δεν πείθει κανέναν.
Αναρωτιόμαστε όμως για τους πρώην διοικούντες, τους κύριους Τσουκνιδά και Παπαμιχαήλ : κύριε πρώην δήμαρχε και κύριε πρώην αντιδήμαρχε Τεχνικών Έργων, δεν πρέπει να βγείτε να απαντήσετε στην πρόκληση Αναγνωστόπουλου;
Ειδικά ο κ. Παπαμιχαήλ ο οποίος είναι και εν ενεργεία δημοτικός σύμβουλος και ενώ τα ακούει στις συνεδριάσεις, αποφεύγει να τοποθετηθεί. Γιατί άραγε;
Από τη στιγμή που ο νυν δήμαρχος τους προκάλεσε κι επειδή αυτό το θέμα το οποίο έφτασε στη Δικαιοσύνη, ταλανίζει το Δήμο εδώ και 2 χρόνια, έχουν πλέον υποχρέωση απέναντι στους δημότες να βγουν και να πάρουν θέση. Για ένα θέμα για το οποίο δαπανήθηκε και δαπανάται χρήμα από την τσέπη των δημοτών, ο κόσμος περιμένει να δοθούν άμεσα οι δικές τους απαντήσεις.
Επιτροπή διαφάνειας των δήμων Δέλτα και Χαλκηδόνος