Δ. Χαλκηδόνος : Αρνήθηκε ο κ. Ταχτατζόγλου να ορίσει συνεδρίαση για το ΚΕΚ / Νέα αίτηση σήμερα / Κατατίθεται καταγγελία κατά Ταχτατζόγλου

ΤΟΥ : ΧΡΗΣΤΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗ

Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα

Νέα αίτηση για συνεδρίαση

στο ΚΕΚ Νεφέλη και για την

αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου … !!!

Αρνήθηκε τελικά ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Ταχτατζόγλου να ορίσει εκ νέου τις δύο συνεδριάσεις για το ΚΕΚ οι οποίες δεν έγιναν λόγω έλλειψης απαρτίας. Το γεγονός αυτό είναι πρωτοφανές και συμβαίνει για πρώτη φορά στα χρονικά του Δήμου. Θυμίζουμε ότι ο κ. Ταχτατζόγλου ως πρόεδρος σε ανάλογες περιπτώσεις στο παρελθόν όταν δεν υπήρξε απαρτία, επανέλαβε τη συνεδρίαση 2η και 3η φορά. Η σημερινή του στάση προκαλεί πολλά ερωτηματικά.
Μάλιστα σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, πρόκειται να κατατεθεί την επόμενη εβδομάδα εναντίον του καταγγελία στην Αποκεντρωμένη για πειθαρχικό παράπτωμα.
Πάντως σήμερα Παρασκευή κατατέθηκε ξανά από 14 συμβούλους αυτή τη φορά, νέα αίτηση για να συζητηθούν τα θέματα για το ΚΕΚ τα οποία αρνήθηκε να ορίσει ο πρόεδρος. Είναι ξεκάθαρο ότι το θέμα ΚΕΚ Νεφέλη έχει ανοίξει για τα καλά και θα οδηγηθεί σε συζήτηση και σε άλλες ενέργειες, όσο και αν κάποιοι κάνουν τα αδύνατα-δυνατά για να το αποφύγουν.
Ακολουθεί η σημερινή – νέα αίτηση 14 συμβούλων.
ΕΠΙΣΤΟΛΗ – ΑΙΤΗΣΗ
Δήμος Χαλκηδόνος – Κουφάλια 18/02/2022
Προς τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου
Κύριε Πρόεδρε,
Επανερχόμαστε μετά την άρνησή σας να ορίσετε εκ νέου την 4η και 5η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου και ζητούμε να ορίσετε ΑΜΕΣΑ, Ειδική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα το Κ.Ε.Κ. «Νεφέλη» και ειδικότερα για τα εξής ζητήματα :
1ον Α. Ενημέρωση από τον Αντιπρόεδρο Δ.Ε.ΔΥ.Θ – της Διαδημοτικής Επιχείρησης «(ΚΕΚ) Νεφέλη» για           τη διοικητική λειτουργία & διοικητικές διεργασίες της Επιχείρησης .
Β. Ενημέρωση από τον Αντιπρόεδρο Δ.Ε.ΔΥ.Θ – της Διαδημοτικής Επιχείρησης «(ΚΕΚ) Νεφέλη» για                                        τα Οικονομικά στοιχεία της Διαδημοτικής Επιχείρησης,
Γ. Ενημέρωση από  τον κ. Δήμαρχο  με απαντήσεις στα δικά του ερωτήματα που ο ίδιος έθεσε από το 2019 στην 24 Συνεδρίαση του ΔΣ του Δήμου Χαλκηδόνος, για την λειτουργία της Διαδημοτικής Επιχείρησης «(ΚΕΚ) Νεφέλη».
Δ. Συζήτηση  – τοποθετήσεις Συμβούλων.
2ον  «Έγκριση συμμετοχής του Δήμου Xαλκηδόνος στην Αύξηση του  Μετοχικού   Κεφαλαίου   της   Διαδημοτικής   Επιχείρησης   Δυτικής   Υπαίθρου Θεσσαλονίκης με διακριτικό τίτλο ‘’ΝΕΦΕΛΗ’’, κατόπιν των αποφάσεων που ελήφθησαν από το Διοικητικό Συμβούλιο και το Διαδημοτικό Όργανο της Επιχείρησης, με το ποσό 8.400 Eu που μας αντιστοιχεί βάσει του ποσοστού μας(42%), ώστε να μην υπάρξει καμία αλλαγή στο ποσοστό του Μετοχικού μας Κεφαλαίου στην επιχείρηση».
Οι δημοτικοί σύμβουλοι κατά Αλφαβητική σειρά
 1. Βλαχάκη Μαρία
 1. Ευσταθιάδης Λουκάς
 1. Ισμαηλίδης Βλάσιος
 2. Κοκκινίδου Αναστασία
 1. Κοσκινάς Ευρυσθένης
 2. Μαρκίδης Παναγιώτης
 1. Μαυρουδής Μηντσιούδης
 1. Μηντζαρίδης Μηνάς
 1. Μπόσκογλου Θεανώ
 1. Παραλυκίδου Ευδοκία
 1. Πούντος Χαράλαμπος
 1. Σαμανδαράς Μανώλης
 2. Σιδηρόπουλος Σάββας
 1. Χατζάκος Παναγιώτης