Δ.Χαλκηδόνος : Αρίωνας Αθλητικός Όμιλος Κουφαλίων – Ενημέρωση

ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠAΙΔΩΝ-ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ.
Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησαν οι νεαροί αθλητές και αθλήτριες του Α.Ο ΑΡΙΩΝΑ Κουφαλίων που συμμετείχαν στο διασυλλογικό πρωτάθλημα Παίδων-Κορασίδων,, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 30 Μαΐου στο Καυτανζόγλειο στάδιο. Συνολικός απολογισμός δυο χρυσά, τρία αργυρά , ένα χάλκινο μετάλλιο και πολλά ατομικά ρεκόρ.
Ο Ιωαννίδης Γεώργιος κατέκτησε την πρώτη θέση στα 200μ με χρόνο 23΄΄:01 και την τρίτη στα 100μ με χρόνο 11΄΄:53 που είναι και τα δύο νέα ατομικά ρεκόρ του. Πρώτη θέση για την Δουλκερίδου Δέσποινα στο τριπλούν με επίδοση 10,61μ στην πρώτη της συμμετοχή σε αυτό το αγώνισμα. Δεύτερη θέση για τον Αβρά Γεώργιο στο άλμα σε ύψος με επίδοση 1,70μ που είναι νέο ατομικό ρεκόρ όπως και δεύτερη θέση στο ίδιο αγώνισμα για την Τριφτίδη Ανθή με επίδοση 1,40μ.
Επίσης δεύτερη θέση για τον Παπαγκιντσίδη Πέτρο στα 3.000μ με επίδοση 9΄:28΄΄:78 που αποτελεί νέο ατομικό ρεκόρ, Ο Τσακνάκης Κωνσταντίνος στην σφαιροβολία παίδων κατετάγη πέμπτος με επίδοση 12,05μ που αποτελεί νέο ατομικό ρεκόρ. Συμμετείχαν επίσης η Δεδέ Παναγιώτα και Τριφτίδη Χριστίνα στο άλμα σε ύψος, η Αβρά Αναστασία στην σφαιροβολία και ο Μανουσαρίδης Ιωάννης στα 100μ κάνοντας πολύ καλές προσπάθειες.
ΜΠΡΑΒΟ στα παιδιά που σε δύσκολες συνθήκες προπόνησης (λόγω κορωνοιού) κατάφεραν να βελτιώσουν τις επιδόσεις. ΜΠΡΑΒΟ στα παιδιά για την συμμετοχή και την προσπάθειά τους.

 

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και άτομα που στέκονται
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο
Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα
Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και υποδήματα
Μπορεί να είναι εικόνα 6 άτομα, άτομα που στέκονται και εξωτερικοί χώροι