Δ.ΛΑΓΚΑΔΑ : Την Δήμαρχο Λαγκαδά, κα Νίκη Ανδρεάδου, επισκέφτηκε ο κ. Ντίνος Κούης

Την Δήμαρχο Λαγκαδά, κα Νίκη Ανδρεάδου, επισκέφτηκε ο Συμπαραστάτης του Πολίτη και της Επιχείρησης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, κ. Ντίνος Κούης.
🔹Μετά από μια γενική ενημέρωση από την Δήμαρχο, για τον προγραμματισμό έργων και δράσεων του Δήμου, η συζήτηση επικεντρώθηκε στα ζητήματα διαχείρισης πρασίνου και για τη μέριμνα τήρησης της καθαριότητας.
🔹Τα στελέχη του Δήμου Λαγκαδά που συμμετείχαν στην συνάντηση, αναφέρθηκαν στις προσπάθειες που καταβάλλονται καθημερινά από τον Δήμο ώστε να εξυπηρετηθούν οι κάτοικοι της περιοχής, βελτιώνοντας την καθημερινότητα η οποία είναι σημαντική.
🔹Ιδιαίτερα μνεία έγινε στην αναδιοργάνωση του τομέα της καθαριότητας και τα εντυπωσιακά αποτελέσματα από τους πρώτους κιόλας μήνες της νέας διοίκησης στο Δήμο Λαγκαδά, στις εργασίες και παρεμβάσεις για την αναβάθμιση του αστικού πρασίνου, αλλά και στις διαγραμμίσεις σε όλες τις Δημοτικές Κοινότητες, όπως και για την τοποθέτηση νέων στεγάστρων στις στάσεις των λεωφορείων του ΟΑΣΘ στον Λαγκαδά, για την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού.
🔹Ο κ. Κούης με αφορμή τη λήψη σχετικών μηνυμάτων από πολίτες της περιοχής, τα οποία δεν εμπίπτουν στις αρμοδιότητες της Περιφέρειας, ανέφερε την αναγκαιότητα διάσωσης και αναβάθμισης των εγκαταστάσεων των ιαματικών λουτρών του Δήμου Λαγκαδά.
👉Η κα. Ανδρεάδου εξήγησε στον Συμπαραστάτη του Πολίτη της ΠΚΜ ότι βρίσκεται σε έναν διαρκή αγώνα δρόμου, ο οποίος ξεκίνησε πριν ακόμη αναλάβει επίσημα τα καθήκοντά της, προκειμένου να αποφευχθεί το λουκέτο με το οποίο κινδύνευαν τα Λουτρά Λαγκαδά, να αξιοποιηθεί η έκταση και να εισρεύσουν έσοδα στα ταμεία για να αντιμετωπιστούν τα οικονομικά προβλήματα που υπάρχουν εδώ και πολλά χρόνια