Δ. ΛΑΓΚΑΔΑ : Δωρεάν rapid test Covid-19 στπο δήμο Λαγκαδά

Δωρεάν rapid test Covid-19 σε Λαγκαδά, οικισμό Πολυδενδρίου της Κοινότητας Εξαλόφου και Χρυσαυγή, στις 5 και 7 Μαρτίου🔹
📍Η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής & Κοινωνικών Δομών, Προστασίας & Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας του Δήμου Λαγκαδά διοργανώνει, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ, δωρεάν ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test) Covid-19
✔Οι έλεγχοι θα πραγματοποιηθούν ως εξής:
➡Την Τρίτη 5 Μαρτίου 2024, από τις 9:30π.μ. έως 2:30μ.μ. στην αίθουσα αναμονής των Κοινωνικών Δομών του Δήμου Λαγκαδά, επί της οδού Χρυσοστόμου Σμύρνης 29 στο ισόγειο (έναντι του Ειρηνοδικείου), στο Λαγκαδά.
➡Την Πέμπτη 7 Μαρτίου 2024, από τις 9:30π.μ. έως τις 11:15π.μ. στον οικισμό Πολυδενδρίου της Κοινότητας Εξαλόφου, στο Αγροτικό Ιατρείο.
➡Την Πέμπτη 7 Μαρτίου 2024, από τις 12μ.μ. έως τις 2:00μ.μ. στη Χρυσαυγή, στο κτίριο της κοινότητας στο Αγροτικό Ιατρείο.
Πληροφορίες στους προέδρους των κοινοτήτων Εξαλόφου και Χρυσαυγής
👉Όσοι πολίτες ενδιαφέρονται να υποβληθούν σε rapid test θα πρέπει να γνωρίζουν τον ΑΜΚΑ τους, τον Αριθμό Δελτίου Ταυτότητας, καθώς και τον αριθμό του κινητού τους τηλεφώνου
👉Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ, η έκδοση ψηφιακής βεβαίωσης αποτελέσματος για τους διαγνωστικούς ελέγχους COVID-19 πραγματοποιείται από το gov.gr, στην υπηρεσία «Βεβαίωση αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου κορωνοϊού COVID-19». Η σύνδεση με τη συγκεκριμένη υπηρεσία απαιτεί τους προσωπικούς κωδικούς πρόσβασης στο taxisnet.
👉Για τους μη εμβολιασμένους πολίτες η ψηφιακή βεβαίωση αρνητικού αποτελέσματος από το gov.gr είναι διαθέσιμη μόνον εφόσον ο έλεγχος έχει πραγματοποιηθεί σε ιδιωτικό διαγνωστικό κέντρο.
👉Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του ΕΟΔΥ: https://eody.gov.gr/