Δ. Λαγκαδά : Τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΟΣΕΘ, κ. Γιάννη Τόσκα, επισκέφτηκε η Δήμαρχος Λαγκαδά, κα. Νίκη Ανδρεάδου,

Τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΟΣΕΘ, κ. Γιάννη Τόσκα, επισκέφτηκε η Δήμαρχος Λαγκαδά, κα. Νίκη Ανδρεάδου,
προκειμένου να του θέσει μια σειρά από ζητήματα που αφορούν στις συγκοινωνίες στο Δήμο Λαγκαδά και να ζητήσει την αναβάθμισή τους ώστε να εξυπηρετείται καλύτερα το επιβατικό κοινό.
✔Η Δήμαρχος Λαγκαδά, παρουσία και στελεχών του Οργανισμού Συγκοινωνιακού Έργου Θεσσαλονίκης, ζήτησε από τον διευθύνοντα σύμβουλο του ΟΣΕΘ:
1️⃣Να διασφαλιστεί η συχνότητα των δρομολογίων που θα καλύπτει τις ανάγκες των κατοίκων-επιβατών του Δήμου Λαγκαδά
2️⃣Τη χάραξη νέων διαδρομών, που θα καλύψουν τις ανάγκες περιοχών οι οποίες δεν εξυπηρετούνται επαρκώς
3️⃣Την ενσωμάτωση της Δημοτικής Ενότητας Καλινδοίων στο πρόγραμμα των δρομολογίων που εξυπηρετούνται από τον ΟΑΣΘ
🔹Στη διάρκεια της συζήτησης αναλύθηκε το θέμα του επανασχεδιασμού των δρομολογίων και πώς στο πλαίσιο των τελικών αποφάσεων που θα λάβει ο ΟΣΕΘ, το επιβατικό κοινό στο Δήμο Λαγκαδά θα απολαμβάνει καλύτερες συγκοινωνιακές υπηρεσίες και ποιοτικότερη εξυπηρέτηση.
🔹Επισημάνθηκαν ιδιαίτερα τα θέματα που αφορούν στο Καβαλάρι, τον Ασκό, την Ανάληψη, αλλά και σε άλλες περιοχές στο Δήμο Λαγκαδά.
✅Συμπαραστάτης στην προσπάθεια της Δημάρχου Λαγκαδά είναι ο Βουλευτής της ΝΔ στη Β’ Περιφέρεια Θεσσαλονίκης, κ. Θεόδωρος Καράογλου, ο οποίος εξέφρασε έμπρακτα το ενδιαφέρον του με την παρουσία του στην συνάντηση της κας. Ανδρεάδου με τον κ. Τόσκα.
👉«Είναι πολύ σημαντικό για εμάς το θέμα της εξυπηρέτησης του επιβατικού κοινού, του επανασχεδιασμού των δρομολογίων και της αναβάθμισης των συγκοινωνιακών υπηρεσιών στο Δήμο Λαγκαδά. Οι δημότες Λαγκαδά ξοδεύουν καθημερινά πολύ χρόνο για να μετακινηθούν και οφείλουμε να διεκδικούμε μεγαλύτερη κάλυψη περιοχών του Δήμου μας από τον ΟΣΕΘ και καλύτερο προγραμματισμό δρομολογίων. Αυτό εξήγησα στον κ. Τόσκα και του κατέθεσα φάκελο με συγκεκριμένες προτάσεις για την αντιμετώπιση προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε με τις συγκοινωνίες στο Δήμο Λαγκαδά. Τα αιτήματά μας είναι λογικά και δίκαια, γι’ αυτό και θεωρώ ότι ο κ. Τόσκας θα ανταποκριθεί και θα τα ικανοποιήσει”, δήλωσε η Δήμαρχος Λαγκαδά.