Δ.Λαγκαδά : Πρόταση να  απομονώσουν οποιαδήποτε συμπεριφορά που παραπέμπει σε οπαδικό μίσος κάλεσε ο δήμαρχος

Πρόταση να  απομονώσουν οποιαδήποτε συμπεριφορά που παραπέμπει σε οπαδικό μίσος κάλεσε ο δήμαρχος Λαγκαδά Ιωάννης Ταχματζίδης κατά τη διάρκεια συνάντησης με εκπροσώπους αθλητικών συλλόγων και φιλάθλων που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του δήμου Λαγκαδά.
Μετά το τραγικό περιστατικό της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη την 1η Φεβρουαρίου, το ζήτημα της εξωγηπεδικής βίας αποτέλεσε πεδίο συζήτησης και προβληματισμού, προκαλώντας την παρέμβαση της κυβέρνησης.
Ο κ. Ταχματζίδης επισήμανε κατά τη διάρκεια της συνάντησης ότι ο αθλητικός και ο φίλαθλος κόσμος στον δήμο Λαγκαδά οφείλει να δίνει το καλό παράδειγμα στο ευ αγωνίζεσθαι και να γίνει πρέσβης του υγειούς φιλάθλου πνεύματος.
«Είναι καθήκον μας να προστατεύσουμε τον δήμο Λαγκαδά και κυρίως τα παιδιά μας από περιστατικά οπαδικής βίας. Το μίσος δεν έχει καμία θέση στην περιοχή μας και για αυτό ζητάω από όλους όσους ασχολούνται με τον αθλητισμό να προάγουν το υγιές πνεύμα που όλοι επιθυμούμε να υπάρχει», δήλωσε ο δήμαρχος Λαγκαδά.