Δ .Λαγκαδά  : Ο πρωταθλητής του Τάε Κβον Ντο Νικος Χουφτας στον Δήμαρχο Λαγκαδά

Τον… μόνιμο πρωταθλητή Ευρώπης 💪💪💪στο TAE KWON DO – ITF Νίκο Χούφτα υποδέχθηκε μαζί με τη δημοτική σύμβουλο και πρόεδρο της ΔΗΚΕΛ Ελσα Κοτσωνη στο γραφείο του σήμερα ο Δήμαρχος Λαγκαδά Γιάννης Ταχματζίδης.
👉Αν και μόλις 22 ετών, ο νεαρός αθλητής από τα Λαγυνά του Δήμου Λαγκαδά έχει αναδειχθεί εδώ και χρόνια σε έναν εκ των κορυφαίων του αθλήματός του σε παγκόσμιο επίπεδο.
👏Αίσθηση προκαλούν τα επιτεύγματά του αφού έχει κατακτήσει το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα πέντε συνεχόμενες φορές από το 2017 (το 2020 δεν πραγματοποιήθηκε λόγω πανδημίας).
👍Παράλληλα έχει κατακτήσει δύο φορές την τέταρτη θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει αναδειχθεί από το 2016 και μετά συνολικά οκτώ φορές πρωταθλητής Ελλάδος.
🔵«Είμαι ιδιαίτερα ευτυχής όταν συναντώ παιδιά και νέους που επιδεικνύουν χαρακτηριστική ωριμότητα και καταφέρνουν να πετυχαίνουν τους στόχους τους από πολύ μικροί. Ο Νίκος αποτελεί μια τέτοια περίπτωση, που μας κάνει εδώ και αρκετά χρόνια περήφανους με τις επιδόσεις του και ευελπιστούμε το παράδειγμά του να το ακολουθήσουν και άλλα νεότερα παιδιά. Ο αθλητισμός στον Δήμο Λαγκαδά έχει λαμπρό μέλλον και αυτό αποδεικνύεται καθημερινά. Εμείς θα είμαστε πάντα δίπλα στους αθλητές μας, οι οποίοι μας συγκινούν και μας κάνουν να χαμογελάμε σε δύσκολες εποχές», δήλωσε ο Δήμαρχος Λαγκαδά κ. Ιωάννης Ταχματζίδης🔵