Δ. Λαγκαδά : Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα ERASMUS+ υλοποιεί το Ε. Κ. Λαγκαδά – Στην Πορτογαλία ταξίδεψαν 16 μαθητές και 2 καθηγητές

Το Εργαστηριακό Κέντρο Λαγκαδά υλοποιεί Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Δια βίου Μάθησης ERASMUS+ εντός του σχολικού έτους 2024-2024 όπου 45 μαθητές και 10 εκπαιδευτικοί του σχολείου έχουν ωφεληθεί και ταξίδεψαν σε διάφορα μέρη της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
➡Το Erasmus+ είναι από τα πιο δημοφιλή και από τα πιο χρήσιμα προγράμματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και στην Ελλάδα φορέας υλοποίησης είναι το ΙΔΡΥΜΑ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ (Ι.Κ.Υ.). Καλύπτει όλα τα έξοδα της μετακίνησης, διαμονής, διατροφής και κατάρτισης των μαθητών.
➡Υπεύθυνος του προγράμματος Erasmus+ είναι ο εκπαιδευτικός: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΕΛΛΗΣ Διπλ. Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και Μηχανικός Υπολογιστών.
➡Στο συγκεκριμένο πρόγραμμα συμμετείχαν 16 μαθητές και 2 καθηγητές του Ε.Κ. Λαγκαδά οι οποίοι προέρχονται από τον Τομέα Ηλεκτρολογίας Ηλεκτρονικής και Αυτοματισμού.
➡Οι μαθητές πραγματοποίησαν επίσκεψη 16 ημερών στη BRAGA της ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ, από 12 έως 27 Απριλίου 2024 και συμμετείχαν στο πρόγραμμα με τίτλο:
«Solar Energy Revolution: Mastering the Art of Harnessing Solar Power with Photovoltaic Systems»
👉Δείτε αναλυτικά στον παρακάτω σύνδεσμο: