Δ. Λαγκαδά :  Διανοίξεις αγροτικής οδοποιίας σε Κρυονέρι και Εξαμίλι

Εκτεταμένες εργασίες διάνοιξης αγροτικής οδοποιίας πραγματοποιήθηκαν το περασμένο διάστημα στην Τοπική Κοινότητα Κρυονερίου της Δημοτικής Ενότητας Σοχού.
⛈️Λόγω των σφοδρών βροχοπτώσεων που σημειώθηκαν το περασμένο διάστημα, τις προηγούμενες εβδομάδες πραγματοποιήθηκαν οι απαραίτητες εργασίες, ώστε να αποκατασταθούν οι ζημιές και να διευκολυνθεί η μετάβαση των αγροτών στα χωράφια τους. 🚜
➡️Πέραν της διάνοιξης του δρόμου με μηχανήματα, δημιουργήθηκαν κανάλια απορροής υδάτων ώστε να αποφεύγονται πλημμυρικά φαινόμενα που θα κάνουν την αγροτική οδό απροσπέλαστη έπειτα από μια ισχυρή βροχόπτωση.
💪Οι εργασίες ολοκληρώθηκαν με μέριμνα της Αντιδημαρχίας Πολιτικής Προστασίας, της Τοπικής Κοινότητας, αλλά και τη συμβολή το Δασικού Συνεταιρισμού Κρυονερίου.
⛏️Ανάλογες εργασίες αποκατάστασης αγροτικής οδοποιίας πραγματοποιήθηκαν και στην Τοπική Κοινότητα Εξαμιλίου της Δημοτικής Ενότητας Ασσήρου.
Τέλος, με μέριμνα της Αντιδημαρχίας Πρασίνου 🌳🌳πραγματοποιήθηκαν εργασίες καθαρισμού στην Τοπική Κοινότητα Ηρακλείου καθώς και κλαδεύσεις δέντρων στην Τοπική Κοινότητα Ζαγκλιβερίου.