Δ. Λαγκαδά : · Ημερίδα για τους προπονητές ποδοσφαίρου στον Λαγκαδά

Από τον Δήμο Λαγκαδά ανακοινώνεται ότι η Επιτροπή Προπονητών της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μακεδονίας, σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Προπονητών Ποδοσφαίρου Θεσσαλονίκης (Σ.Π.Π.Θ.) και την Πανελλήνια Ένωση Προπονητών Ποδοσφαίρου (Π.Ε.Π.Π.), διοργανώνει Ημερίδα / Ενημερωτική Συνάντηση για τα εξής θέματα :
1️⃣ Τι είναι ο προπονητής ποδοσφαίρου και πώς μπορεί κάποιος να ασκήσει το επάγγελμα του προπονητή ποδοσφαίρου.
2️⃣ Ενημέρωση των Σωματείων και των Προπονητών σχετικά με τον Κανονισμό Προπονητών Ποδοσφαίρου της Ε.Π.Ο. και τον νέο Αθλητικό Νόμο.
3️⃣ Υποχρεώσεις και δικαιώματα των Σωματείων και των Προπονητών
👉Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 22 Απριλίου 2024 και ώρα 19.30 μ.μ στο Δημαρχείο Λαγκαδά στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου.
➡Ομιλητές θα είναι ο Πρόεδρος της Επιτροπής Προπονητών της ΕΠΣ Μακεδονίας, Αλέξανδρος Γεωργιάδης και ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Θεσσαλονίκης και της Πανελλήνιας Ένωσης Προπονητών Ποδοσφαίρου (Π.Ε.Π.Π.), Λάμπρος Ανδριόπουλος.
✔Καλούνται όλοι οι προπονητές της περιοχής Λαγκαδά και Βόλβης, καθώς και ένας, τουλάχιστον, εκπρόσωπος από κάθε σωματείο των ίδιων περιοχών, να παρευρεθούν στην ημερίδα, προκειμένου να ενημερωθούν για τα παραπάνω θέματα και να προετοιμαστούν για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο 2024 – 2025.