Δ. Δέλτα : Θερμό χειροκρότημα για τους μαθητές του δήμου Δέλτα

Σε όλες τις κοινότητες του Δήμου τελέστηκαν επίσημες δοξολογίες

Με κάθε επισημότητα με σημαιοστολισμούς και με μαθητικές παρελάσεις και καταθέσεις στεφάνων σε όλες τις δημοτικές ενότητες του Δήμου Δέλτα κορυφώθηκαν οι εορταστικές εκδηλώσεις για την επέτειο του «ΟΧΙ».
Σε όλες τις κοινότητες του Δήμου τελέστηκαν επίσημες δοξολογίες στους ιερούς ναούς και έγιναν καταθέσεις στεφάνων στα Ηρώα από εκπροσώπους της διοίκησης του Δήμου μέλη της μαθητικής κοινότητας και εκπροσώπους φορέων και συλλόγων.
Οι εκδηλώσεις έκλεισαν με τη διεξαγωγή παρελάσεων από υπερήφανους μαθητές και εκπροσώπους συλλόγων που εισέπραξαν το θερμό χειροκρότημα του κόσμου.
Ο Δήμαρχος Δέλτα Γιάννης Ιωαννίδης παρακολούθησε τις επετειακές εκδηλώσεις και την παρέλαση στα Διαβατά και κατέθεσε στεφάνι στο Μνημείο.
Ο κ. Γιάννης Ιωαννίδης αναφέρθηκε στο μήνυμα της 28ης Οκτωβρίου που παραμένει επίκαιρο μέχρι σήμερα.
«Συμπληρώνονται φέτος 82 χρόνια από το μεγάλο εθνικό ΟΧΙ στον φασισμό και τον ναζισμό αλλά και της ηχηρής αντίστασης του ελληνικού λαού στην ξένη κατοχή που σημάδεψε τη σύγχρονη ιστορία μας, διαμόρφωσε ιστορική συνείδηση και ακόμα και σήμερα συνεχίζει να μας εμπνέει στη διαμόρφωση αγωνιστικού χαρακτήρα και τρόπου ζωής, στη μάχη για τη ζωή και στον αγώνα για Ελευθερία, Ανεξαρτησία,Ισότητα Αλληλεγγύη και Δημοκρατία. ΧΡΌΝΙΑ ΠΟΛΛΆ με την ελπίδα κι ευχή να έχουμε τη δύναμη σήμερα να πούμε ΟΧΙ “μεγάλα”σε όσα αναμένονται από εμάς και να βαδίσουμε αντίθετα στο ρεύμα,με φάρο την αλήθεια και το καθαρό βλέμμα τιμώντας την ιστορία» τόνισε στο μήνυμα του ο Γιάννης Ιωαννίδης.
Την παρέλαση στα Διαβατά παρακολούθησαν οι αντιδήμαρχοι καθαριότητας Γιώργος Κυριακίδης, οικονομικών Χρύσα Γεωργιάδου, τεχνικών υπηρεσιών Γιώργος Γλώσσης , ο εντεταλμένος σύμβουλος Παιδείας Αντώνης Αντωνιάδης, ο δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Μαυρομάτης, η πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Διαβατών Πωλίνα Τσίντου, ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Μαγνησίας Θοδωρςή Καράνταλης, οι τοπικοί σύμβουλοι Στέλιος Σαββίιδης Κατερίνα Σπυρίδου Θεόδωρος Βασιλειαδης και Γιαννης Χατζηαθανασίου.
Στο Ανατολικό εκπροσώπησε τον Δήμαρχο ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Κωνσταντίνος Λουμπούτης.
Στη Σίνδο παρακολούθησε τις εκδηλώσεις εκ μέρους του Δημάρχου ο αντιδήμαρχος Εχεδώρου και Αθλητισμού Κωνσταντίνος Δουσδαμπάνης και κατέθεσε στεφάνι στο Μνημείο.
Στα Νέα Μάλγαρα η αντιδήμαρχος Δημόσιας Υγείας Βούλα Ελευθεριάδου
Στα Κύμινα ο Αντιδήμαρχος Αγροτικής Οικονομίας Φάνης Αλμπάνης
Στη Χαλάστρα ο πρόεδρος της σχολικής επιτροπής Θοδωρής Βαλάρης
Στο Καλοχώρι ο πρόεδρος του ΚΠΟΔΔ Αλέξανδρος Διαμαντόπουλος.